Anders Breinholt og Lund Madsen måtte se rivalen blive årets tv-vært. Den der ler sidst ler bedst.... Og bliver kåret til årets tv-vært.

I Tivolis nye konferencecenter blev der i aftes uddelt hele 24 priser til tv-branchens svar på et Oscar-show – Tvprisen. Alle de kendte var der til at klappe af hinanden, og især Bubber må være gået hjem med en rar fornemmelse i maven.

kendte

Foran aftenens to værter Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, der også var nomineret i flere kategorier uden at vinde en eneste, blev Bubber nemlig kåret til 'årets bedste mandlige tv-vært'.

- Det kan man da ikke hedde, peb Anders Lund Madsen, da han og Breinholt skulle læse Bubbers navn op på vindersedlen.

Men jo. Bubber kom op, fik sin pris, de smilede og krammede, men vent nu lige.. anede man et anstrengt kram?

Årelang krise

For år tilbage gjorde Breinholt og Madsen i 'De sorte spejdere' på P3 grin med Bubber for hans tv-eventyr med B.S. Christiansen. Så gav Bubber igen, da han i sit 'Verden ifølge Bubber' klædte sig ud som Se og Hør-journalist og udspurgte Anders Lund Madsen om dennes nye unge kæreste. Det ville Madsen ikke finde sig i og skrev 'død over Bubber' i sin faste klumme i Jyllands Posten.

Luften har ikke været fyldt med amoriner imellem de tre tv-personligheder de senere år, men Bubber kunne hvertfald forlade aftenens show med næsen i sky.

Lykkelig Puk Elgård

På kvindesiden var det en lykkelige Puk Elgård, der kunne lade sig hylde som 'årets kvindelige tv-vært' foran Go' Morgen og Aften-værter som Lisbeth Østergaard og Michel Bellaiche.

- Jeg er nervøs, uforberedt og stiv! Nej haha. Tak til juryen for prisen. Nu har jeg været en del af branchen i 17 år og aldrig før været nomineret, så jeg er rigtig glad, lød det blandt i takketalen fra Aftenshow-værten.

Kåret af fagjury

Aftenens vindere var fundet via forskellige fagjuryer af folk i mediebranchen og gav blandt andet priser til Pelle Hvenegaard (Dagens Mand blev årets tv-underholdningsprogram red.), til folkene bag 'Melodi Grand Prix' for årets 'tv event' og førnævnte B.S. Christiansen med sit 'B.S. Og Basserne' som årets 'reality-serie.

Til sidst fik Jan Gintbergs Udkantsdanmark-serie 'Gintberg på kanten' kåret via en seerafstemning årets 'seerpris' foran programmer som 'Amalies verden' og ja en af aftenens store tabere Anders Breinholts 'Natholdet.'

Breinholt og Madsen jokede sig igennem aftenes hurtigt afviklede show (24 priser uddelt på halvanden time), men selvom deres programmer er et hit blandt seerne, så faldt de altså ikke i god jord hos tv-branchens egne folk. Øv for dem.