Den britiske skuespiller Henry Cavill kunne mandag afsløre en glædelig nyhed, da han mødte op til premieren på sin seneste film.

Han skal nemlig være far for første gang.

Det bekræftede 'Superman'- og 'The Witcher'-skuespilleren over for mediet Access Hollywood – hvilket siden er blevet citeret vidt og bredt i medier som People og EOnline – efter der den seneste tid har floreret spekulationer om den kommende familieforøgelse på de sociale medier.

»Jeg er meget spændt på det. Natalie og jeg er begge meget spændte,« sagde 40-årige Henry Cavill til mediet med henvisning til hans mangeårige kæreste, Natalie Viscuso. 

Her ses parret til premieren på filmen 'Argylle' i januar i London.
Her ses parret til premieren på filmen 'Argylle' i januar i London. Foto: Scott A Garfitt/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg er sikker på, at I kommer til at se meget mere til det.«

Det var under premieren på hans nye film 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare', at han blev spurgt ind til kærestens graviditet.

Blandt andet spurgte reporteren fra Access Hollywood, om Henry Cavill var blevet inspireret til faderskabet af skuespilkollegaen Henry Golding, der er far til to og medvirker i filmen.

»Han inspirerede mig ikke til det. Det gjorde mine forældre,« svarede Henry Cavill grinende til det spørgsmål.

Henry Cavill og Natalie Viscuso, der er vicepræsident for produktionsselskabet Vertigo Entertainment, annoncerede deres forhold første gang i et opslag på Instagram i april 2021.

Siden har de for det meste holdt deres forhold privat.