Lyt til artiklen

Det blev ikke til mere end seks måneder i herskabslejligheden på Frederiksberg i København, før Henrik Qvortrup nu har sat sine 166 kvadratmeter til salg.

Det bekræfter den politiske kommentator over for B.T.

Han ønsker dog ikke at fortælle om årsagen til den hurtige udskiftning.

Han afslår derfor også høfligt at svare på, om salget sker af økonomiske årsager.

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at der er sket omvæltninger i privatlivet, siden den 59-årige far til seks og hans 15 år yngre hustru, Nanna Qvortrup, tidligere Thoustrup, erhvervede sig luksuslejligheden for 12 millioner med indflytning i juli 2022.

Blot en måned efter, at han i marts fortalte om købet, blev han nemlig fyret fra Ekstra Bladet, hvor han i knap et år havde siddet som chefredaktør til en formentlig ganske høj hyre.

Tidligere har han afsløret, at årslønnen lød på syv cifre – altså som minimum én million kroner. Men om en ny økonomisk situation er årsagen til salget, ønsker Henrik Qvortrup altså ikke at fortælle.

Faktum er dog, at den tidligere chefredaktør købte Frederiksberg-lejligheden, mens boligmarkedet var på toppen. Siden er priserne raslet ned.

Nanna og Henrik Qvortrup købte deres fælles Frederiksberg-lejlighed, mens Qvortrup var chefredaktør på Ekstra Bladet. Nu er den sat til salg.
Nanna og Henrik Qvortrup købte deres fælles Frederiksberg-lejlighed, mens Qvortrup var chefredaktør på Ekstra Bladet. Nu er den sat til salg.
Vis mere

Således gav han 12 millioner for et halvt år siden, mens samme lejlighed i dag er udbudt til 11.995.000 kroner.

Medmindre der ligefrem er rift om den gennemrenoverede 4. salslejlighed, ender kommentatoren altså med et tab.

Se mere om lejligheden her.