Henriette Zobel har i dag indgivet en konkursbegæring til Sø- og Handelsretten for sit tøjfirma Pureheart by Henriette Zobel.

Hun skriver i en pressemeddelelse, at den dårlige økonomi skyldes finanskrisen, som hun har forsøgt at styre igennem. Men som især medførte store tab for Zobel i udlandet.

- Jeg har haft 10 fantastiske år, hvor jeg har levet min drøm og haft mulighed for at dele den med alle de utrolige mennesker, der har udgjort min hverdag enten som kolleger eller kunder, siger Henriette Zobel i pressemeddelelsen.

SE BILLEDERNE: Zobel-familien privat, til fest og i badetøjet

Henriette Zobel startede sit firma Pureheart tilbage i 2001 med ønsket om at kombinere business med spiritualitet.

- Hvilket er lykkedes mig et langt stykke hen ad vejen. Jeg har skabt en fantastisk arbejdsplads, etableret langvarige relationer til mine trofaste leverandører og har mødt mange dejlige kunder, der har fulgt mig igennem mange år.


De mange prominente kunder talte blandt andre Kronprinsesse Mary og Grevinde Alexandra.

Henriette Zobel afviser dog ikke, at hun i fremtiden kunne finde på igen at blive selvstændig:

- Jeg er endt med det vildeste Pureheart-team, man kan forestille sig, og jeg håber, at de vil være med, hvis fremtiden igen giver mig mulighed for at udnytte, at jeg nu engang er og bliver et kreativt og skabende menneske.I morgen den 7. juni bliver således Henriette Zobel sidste dage med Pureheart. Her vil hun være i butikken for at tage af sked med kunderne, ligesom de sidste produkter vil blive solgt til nedsat pris. 

Andre læser også