For omtrent et år siden traf Hella Joof et valg.

Den bule, der gennem livet havde kendetegnet sig i hendes ansigt, skulle væk. Og nu er hun nået der til, hvor det er helet »meget pænt«.

Heldigvis, for det var en ren og skær kosmetisk operation, røber Hella Joof nu til B.T., da vi møder hende forud for premieren på hendes seneste film, nemlig filmatiseringen af Stine Pilgaards roman 'Meter i sekundet'.

»Jeg begyndte at ligne en heks. Det så ud som om, jeg havde en kno,« siger Hella Joof om bulen og griner.

For alderens tegn begyndte for alvor at vise sig ved det ophobede væv i panden, så til sidst måtte det lade livet, forklarer den 60-årige filminstruktør.

Men efter alt at dømme må Hella Joof dog se frem til at lægge sig under sin kirurgs kniv atter en gang.

»Nu har jeg bare sådan en lille fordybning. Jeg tror, jeg skal have fyldt den lidt ud med noget fedt, de kan tage nede fra maven,« forklarer Hella Joof.

Hella Joof har nu fået fjernet den karakteristiske bule, hun havde til venstre på panden.
Hella Joof har nu fået fjernet den karakteristiske bule, hun havde til venstre på panden. Foto: Mathias Eis
Vis mere

Og selvom operationen nok skal foretages samme sted – nemlig københavnske Søernes Privathospital, som Hella Joof varmt fortalte om på sin Instagram i forbindelse med bortoperationen af bulen – så afviser hun, at der skulle være tale om et betalt samarbejde.

»Jeg betalte det selv! Jeg har ikke belastet sundhedsvæsenet,« understreger Hella Joof med et grin.

Dengang for et år siden efter operationen fortalte Hella Joof ligeledes åbent, at hun havde gemt det bortopererede væv i et glas med sprit i sin fryser.

Så det sidste spørgsmål er: Ligger bulen stadig i din fryser?

»Ja, den ligger i fryseren – selvfølgelig! Der bliver den, med mindre den ryger på pizzaen på et eller andet tidspunkt,« siger Hella Joof med et glimt i øjet og smutter ind til sin premiere.