Lyt til artiklen

Som ung blev den britiske skuespiller Rupert Grint verdenskendt for sin rolle som 'Ron Weasley' i 'Harry Potter'-filmene.

I mere end et årti spillede han rollen i de otte film, men rollen var ikke altid lige let, derfor er han i dag glad for at filmserien fik en afslutning.

Det fortæller Rupert Grint i et nyt interview med magasinet Bustle.

»Harry Potter var et konstant arbejde. Vi filmede hele året, og når vi ikke filmede, så brugte vi resten af tiden på at promovering. Det var ret kvælende,« siger den i dag 34-årige skuespiller.

Rupert Grint fik rollen som Ron Weasley i en alder af blot 11 år, og da filmene nåede ved vejs ende var han fyldt 22.

Til Bustle fortæller den tidligere 'Harry Potter'-stjerne, at han og 'Ron' havde så mange ligheder, at han havde svært at bryde ud og skabe sin egen identitet.

»I filmene blev vi til én. Til sidst spillede jeg mig selv. Grænserne blev udvisket,« siger han og fortæller, at han stadig i dag reagerer, hvis folk kalder ham 'Ron'.

Selvom der var identitetsproblemer for Rupert Grint under sin tid i Harry Potter, er han taknemmelig for tiden sammen med Daniel Radcliffe og Emma Watson. I øjeblikket er han aktuel i Apple TV+-serien 'Servant'.