Da Bonnie Wright spillede med i de første Harry Potter film som Rons lillesøster Ginny var hun en sød lille pige. Nu er pigen blevet lidt af en babe.

Da Potter-fans lærte karakteren 'Ginny Weasley' at kende var hun en lille grå mus med langt rødt hår og et genert blik. I dag kan den smukke 18-årige skuespillerinde nok godt give en del fyre hede drømme.

I hvert fald knipsede fotograferne løs da Bonnie sammen med de andre Potter stjerner gik tur på den røde løber på vej til premieren på 'Harry Potter og Halvblodsprinsen'.

Som regel optræder 'Ginny' i grå cardigan, tækkelig nederdel og stort set ikke noget make-up, men på den røde løber har skuespillerinden både været iklædt Miu Miu og Prada.

Er blevet voksen

Ligesom de andre Potter stjerner er den 18-årige Bonnie også blevet voksen og 'resultatet' har fået en del modeskabere til at tage kontakt til den rødhårede skønhed.

Indtil nu er det ellers mest Wrights medspiller Emma Watson der har fået mest opmærksomhed for sin sans for stil. For nylig blev hun således kontaktet af modehuset 'Burberry' der ville høre om hun ville lægge ansigt til deres efterår/vinter kollektion.

Bonnie Wright har for sin del udtalt til Daily Mail at hun gerne vil være frontfigur for Miu Miu og Prada. Men hun ser ikke sig selv som en rival til Watson.

- Vi udveksler tips og taler om hvilke kollektioner vi godt kan lide, siger Wright til Grazia Magazine, hvor hun for nylig har ladet sig fotografere til en modeserie for bladet.

Her fortæller hun også at hun holder af at vise sig selv fra en anden side på den røde løber end hun får mulighed for i rollen som Ginny.

- Jeg ser den røde løber som en mulighed for at vise publikum den rigtige mig. Min karakter bliver opfattet som den kedelige yngre søster og det er fint at få lov til at slippe lidt væk fra det image, siger Wright.