I videoen herover kan du se eller gense traileren til den sidste 'Harry Potter'-film.

I ‘Harry Potter’-filmene spillede han den klodsede, kejtede og altid uheldige Neville Longbottom.

I virkeligheden har den 28-årige britiske skuespiller Matthew Lewis lidt mere held med sig. I hvert fald når det gælder kærligheden, for han er netop blevet gift med amerikanske Angela Jones.

På de sociale medier har stjernen delt et billede af det nygifte par, der går arm i arm i en smuk italiensk have iført deres stiveste puds.

‘Jeg gik ikke bare glip af Arctic Monkeys i LA, de var også i Italien på samme tid, som vi var der, og min kone tvang mig til at blive gift i stedet. Rasende,’ skriver han med et glimt i øjet på Twitter.

Allerede i november 2016 faldt Lewis på knæ for sin udkårne, som bare fire måneder forinden var blevet skilt fra sin første mand, skrev TMZ dengang. De to mødte hinanden i januar samme år til et ‘Harry Potter’-event i Florida, hvor hun arbejdede.

Men præcis hvornår de to knyttede bånd, vides ikke. Lewis har generelt været god til at holde sit kærlighedsliv nogenlunde privat, siden han afsluttede sin rolle som Neville i den sidste ‘Harry Potter’-film i 2011.

Ændrede sig totalt

Da han begyndte sin karriere i den første film 10 år tidligere, var der ikke meget, der tydede på, at han ville vokse op til at blive lidt af et sexsymbol. Han var netop blevet castet på grund af sit kvabsede og en anelse fjogede udseende, der definerede karakteren i bøgerne.

Men efter puberteten var overstået i den sidste film, begyndte det pludselig at gå op for folk, at lille ‘Neville’ var blevet voksen. Og få år senere var han pludselig en veltrimmet undertøjsmodel - hvilket også kom bag på ham selv.

Matthew Lewis blev pludselig voksen, mens han spillede med i 'Harry Potter'-filmene. Og så blev han model.
Matthew Lewis blev pludselig voksen, mens han spillede med i 'Harry Potter'-filmene. Og så blev han model.
Vis mere

»Det var aldrig meningen, at jeg skulle blive sådan en ‘hey, se mig alle sammen’. Men så begyndte der at komme en hel del opmærksomhed på det (hans udseende, red.), hvilket jeg overhovedet ikke havde regnet med. Jeg har aldrig set mig selv som værende flot overhovedet. Bare gennemsnitlig,« sagde han til magasinet Attitude i 2015.