Den tidligere deltager i 'Paradise' er stolt over det vægttab, hun har opnået. Og det er med god grund, for hendes krop har på kort tid gennemgået lidt af en forvandling.

Når Nadialine ser sig selv i spejlet i dag, møder hun et lidt andet syn, end hun gjorde tilbage i oktober 2019. Det var nemlig på det tidspunkt, at hun fik nok af at være utilfreds med spejlbilledet og endnu mere den følelse, hun rendte rundt med i kroppen. Derfor besluttede hun sig for at gøre noget ved sagen.

35-årige Nadialine Von Bach var med i sæson 6 af ‘Paradise Hotel’, da TV3 blændede op for reality-programmet i 2010. Hvis man fulgte med dengang, og hvis man også har fulgt Nadialine i årene efter, vil man måske tænke, at hun aldrig har trængt til at tabe sig. Men flere år i et usundt forhold resulterede i, at der pludselig var nogle kilo at tabe og forvandle til muskler.

Det kan man se på de ærlige billeder, som den tidligere ‘Paradise’-deltager tog mod til sig og delte på Instagram. Billederne ses nederst i artiklen.

»Hvor der er vilje, er der vej. Her taler jeg alle parametre: Drømme, livstil, karriere, og ikke mindst at smide de overflødige kilo. Vil man frem i verden, koster det blod, sved og tårer. Intet er nemt, men alt er muligt,« fortæller en stolt Nadialine om, hvordan hun er nået frem til en stærkere og sundere krop.

Har tabt 12 kilo

Resultatet er blandt andet opnået ved styrketræning og hjælp fra Mike Radoor, der er personlig træner og online coach. På den måde har hun siden oktober tabt sig 12 kilo.

»Jeg startede i et forløb på tre måneder, hvor jeg lagde min kost om og fulgte en træningsplan meget nøje med fem træninger om ugen. Men det er også væsentligt at give min gode ven Puriya kredit for at holde mig i snor. Han arbejder jo som boksestræner og træningscoach til hverdag, hvilket vi har udnyttet i coronatiden med jævnlige træninger sammen,« siger Nadialine til Realityportalen.

Nadialine Von Bach var i et otte år langt forhold med musiker-kæresten Maryann Cotton, som hun desværre tog i at være hende utro gennem flere år. De gik fra hinanden i 2018, og siden har hun haft en kæreste, som hun flyttede sammen med i Vordingborg. ‘Paradise’-baben var bare aldrig rigtig glad for Vordingborg, og både forholdet og at bo i Vordingborg blev i begyndelsen af i år et afsluttet kapitel.

I dag er Nadialine både gladere for sig selv og for livet.

»Jeg er flyttet, er mere selvbevidst, har skabt mine egne rammer og har det for første gang meget længe og helt fra hjertet ubeskriveligt godt,« skriver hun på Instagram.

Målet var at komme under 70 kilo, og det er nu opnået.

»Mit næste mål er at tabe fem kilo mere og få en flot og tonet krop. Det hjælper loco mig med.«

Herunder kan du se Nadialine, som hun så ud i oktober, og som hun ser ud i dag.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen: