Lenny Pihl blev et pænt beløb rigere, da han vandt sæson 14 af reality-programmet 'Paradise Hotel'.

Men reality-deltageren er meget mere end fest og damer i Mexico. Det viser han for tiden, hvor han har søsat et nyt projekt med et godt formål.

Projektet går ud på at samle så mange penge som muligt ind til udsatte børn på børnehjem, så de kan få en gave og en lidt mere hyggelig jul. Det skriver Se & Hør.

Den gode gerning hedder 'Projekt julegave', og Pihl får hjælp af sin kæreste, Melina, gennem hele december.

Lenny Pihl har valgt at sætte fokus på børn på børnehjem, fordi han selv har været anbragt der.

»Jeg har selv været anbragt ude for hjemmet flere gange, og jeg ved, hvordan det er at føle sig svigtet og overset. Jeg synes, det er vigtigt at sætte fokus på børnene i juletiden, og det er samtidig også min pligt, når jeg har det netværk og følgere på de sociale medier,« siger han til Se & Hør.

Pihl og kæresten er dog ikke helt alene om at samle penge ind. Således har mange reality-personligheder valgt at støtte op om det gode projekt.

'Paradise Hotel'-deltageren fortæller derfor, at du muligvis vil se reality-folk løbe på gaden, der står klar med krammere, flyers og godt julehumør.

Til Se & Hør udtaler Pihl, at han og kæresten fik inspiration fra en lille dreng, der samlede penge ind til en hjernetumor.

Indsamlingen er godkendt af indsamlingsnævnet.

Hvis du ønsker at støtte den gode gerning, så kan det ske over MobilePay eller bankoverførsel, som anført i ovenstående Instagram-opslag.

Lenny Pihl har deltaget i 'Paradise Hotel' af to omgange.