Portræt af Didde på Dragør Havn den 21. februar 2017.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)
Portræt af Didde på Dragør Havn den 21. februar 2017.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017) Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Didde Skjelmose fra 'Familien fra Bryggen' lider af meget stærke smerter. Men lægerne kan ikke finde ud af, hvad hun fejler.

Der har derfor været stille om Didde på det seneste, og hun har ikke haft det godt, forklarer hun på sin Facebook-profil:

'Jeg har de sidste 4 dage kørt fast rutefart til skadestuerne i Kolding og Svendborg med mistanke om en blodprop i mit venstre ben. Men heldigvis har det ikke været tilfældet. Nu er jeg så på bar bund omkring de sindssygt stærke smerter, jeg har, når mine morfinpiller ikke virker mere,' skriver Linse Kesslers hjerteveninde.

Didde Skjelmose, der i 2014 skiftede Islands Brygge ud med Vojens i Sønderjylland, fortæller derfor, at humøret ikke er, som det plejer at være. Hun kan nemlig ikke få et svar på, hvad smerterne skyldes.

TOP

Et enkelt lyspunkt er der dog midt i smertehelvedet. Didde fortæller, at hendes kæreste virkelig har været der for hende de seneste dage. Og det siger hun ham tak for på sin Facebook-profil, som næsten 40.000 følger.

Mange af Didde Skjelmoses følgere ønsker hende samtidig god bedring og sender hende tanker i den udfordrende tid.

Det var i øvrigt i sidste måned, at Didde afslørede, at hun har fået en kæreste. Han hedder Sonny og er producer på TV 2-vejret. Tidligere i denne måned stod den 47-årige mand frem i Radio24Syv-programmet 'Det vi taler om' og fortalte om, hvordan han og Didde mødte hinanden:

»Didde og jeg hørte om hinanden for tre måneder siden. Jeg anede overhovedet ikke, hvem hun var. Men en fælles veninde bragte os sammen og ringede til mig og sagde: 'Ved du hvad, jeg har fundet en, du skal møde. Hun er lidt lige som dig. Lidt skør og lidt vild. Hende skal du simpelthen møde'. Og så fortalte hun, at det var Didde fra 'Familien fra Bryggen', og så sagde jeg, at det aner jeg ikke, hvad er. Jeg aner simpelthen ikke, hvem hun er,« sagde Sonny i radioprogrammet.

Kram

Se Diddes opslag på Facebook herunder:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.