Lyt til artiklen

Hadi Ka-Koush var kun 15 år, første gang han mødte sin kone.

Hun var 13, og de talte ikke sammen. Men komikeren tabte kæben, og da han mødte hende igen et par år senere, vidste han, at de skulle giftes.

Det fortæller den 'Tinka'-aktuelle skuespiller i ugens udgave af '112 for knuste hjerter'.

Det er ikke meget, Hadi Ka-Koush har fortalt om sit privatliv i medierne. Det ligger lidt i ordet – det er privat, mener han. Men i 24syv-podcasten har han valgt at gøre en undtagelse, fortæller han til vært, Maria Jencel.

At han har kunnet undgå at tale om Elham Kavousi, der arbejder som stylist, og deres fireårige søn, er lidt en bedrift. Parret har nemlig været kærester i 24 af Hadi Ka-Koushs 39 leveår og gift i ni.

Et par år efter at han havde set hende gennem ruden på et pizzeria, kom han til at gå i parallelklasse med hendes bror. Så han vidste godt, at det var forbudt at flirte med hende. Selvom han aldrig havde set noget smukkere.

Men da han endelig faldt i snak med Elham Kavousi, kunne han ikke lade være.

»Der vidste jeg, hun skulle være min kone. Jeg har altid været meget old school. Jeg har aldrig tænkt, at jeg kunne blive kæreste og flytte sammen med en. Det er nok også noget kulturelt, for jeg er opdraget til, at man flytter hjemmefra og bliver gift. Det er dér, man stifter familie, og først dér, man har sex,« siger Hadi Ka-Koush og tilføjer med et grin:

»Jeg har så ikke helt respekteret det, men det er det, der er målet.«

Til gengæld vidste han med det samme, at han blev nødt til at tale med hendes brødre og bede hendes far om lov til at tage hendes hånd. 17-årige Elham Kavousi mente dog, at det var en dårlig idé at inddrage forældrene.

Så først for ni år siden efter flere års on/off-forhold blev parret gift.

Hør hele kærlighedshistorien i '112 for knuste hjerter'.