24-årige Joachim Selnæs vandt torsdag aften den første sæson af Fristet - hvor langt vil du gå? Se videoerne her på siden.

God taktisk forståelse, ærlighed og lidt held. Det er opskriften, hvis man vil trække sig sejrsrigt ud af et reality-program.

Sådan lyder det fra den 24-årige Joachim Selnæs, der torsdag aften blev kåret som vinder af et af dette efterårs nye reality-programmer, 'Fristet - hvor langt vil du gå?', på TV3.

Sammen med de øvrige deltagere har Joachim Selnæs i 48 afsnit drukket tæt, dyrket sex og taget imod diverse udfordringer i programmet, der er blevet kaldt grænseoverskridende.

Men ens grænser flytter sig, når man er i et fantasi-univers, mener vinderen.

- Det mest grænseoverskridende har egentlig været, at se programmerne herhjemme. At se ens venner tale grimt om en, siger han.

I forhold til den lagengymnastik han har dyrket undervejs, siger han:

- Folk har faktisk været positivt stemt. Men jeg håber naturligvis ikke, at det påvirker noget i fremtiden. Jeg lovede min mor ikke at gøre det, men dernede føltes det rigtigt. Det er først bagefter, at man tænker 'fuck mand, hvad har vi lavet?' og får øje på de snurrende, små kameraer.

Joachim Selnæs trøster sig med, at han ikke er den eneste, der har dyrket sex under optagelserne. Den tidligere skøjte-prinsesse Irina Babenko og kæresten Kasper Johansen har været meget aktive. 

- Normalt er jeg ikke så glad for, at andre tager mit shine. Men lige i det her tilfælde, så er jeg rigtigt glad for at Irina og Kasper var med, griner vinderen.

Irina Babenko, der godt var klar over at hendes chancer for at vinde var minimale, siger:

- Jeg synes, det er helt fint, at Kaspers og mit forhold og sexliv har taget shine fra andre. Vi er jo spændende at følge, siger hun og oplyser, at hun er glad på Joachim Selnæs' vegne.

Nu kan han bruge løs af de 300.000 kroner han vandt. De skal blandt andet gå til at forkæle de mennesker, der står ham nært. Og så skal han til foråret en tur til USA for at læse nogle ejendomsmægler-fag. Derudover håber han, at kunne bruge nogle af pengene på en lejlighed.

Herunder har vi samlet de frækkeste øjeblikke fra programmet. Billederne kan være stødende.

Her har Joachim sexKlippet der chokerede IrinaIrina og Kasper tester kondomer