Fie Laursen har været igennem en mindre shitstorm, som tirsdag aften endte i et ildebefindende. Nu bliver hun taget i forsvar af manden, hun havde sex med.

»Jeg synes, det er noget svineri, at Fie sådan bliver angrebet. Hun har ikke fortjent, at folk ryger sådan på hende,« siger Jeppe Risager.

Jeppe Risager var den anden halvdel af sex-duoen i tv-programmet 'Ex On The Beach', og selvom Fie Laursen og han sluttede programmet på dårlig fod, tager han hende stadig i forsvar.

Det undrer ham, at det kun er Fie Laursen, der er blevet svinet til, når de nu var to om at have sex for åben skærm, men også, hvor voldsom kritikken af hende har været.

»Jeg har ikke fået nogen private beskeder, og der er ingen, der skriver på min Instagram. Jeg ved godt, at Fie er meget mere kendt end mig, men det er noget svineri, at det kun er hende, der bliver angrebet,« siger Jeppe Risager.

For ham virker det sexistisk, at det kun er kvinden, det går ud over, og at han kan slippe helt uden nogen negative kommentarer. Faktisk har han kun modtaget medvind i kølvandet på afsnittet.

»Jeg har faktisk fået beskeder fra venner, der siger, at det var sejt, at jeg havde sex på tv, og at det var godt scoret,« siger han og fortsætter:

»Det er simpelthen det grimmeste. Hvorfor kan Danmark ikke forstå, at der ikke er forskel på mand og kvinde, når det kommer til sex«.

Fie Laursen.
Fie Laursen. Foto: Fie Laursen // Privatfoto
Vis mere

Selvom han ikke har været igennem samme moral-mølle som Fie Laursen, så har han stadig fået at vide, hvor overraskede folk er over, hvor meget der bliver vist.

»Jeg vil sige, jeg er overrasket over, at der blev vist så meget, det troede jeg ikke, der ville. Det var der mange, der blev, men det kan jeg let sige, når jeg ikke får så meget had,« siger han.

De to hovedpersoner i sex-scenen er som sagt ikke på talefod på nuværende tidspunkt, men det ændrer ikke på, at Jeppe Risager synes, at det er langt ude, som folk opfører sig.

»Jeg har ikke noget grimt at sige om Fie. Jeg ved godt, vi har haft vores ups and downs, og vi har været lige gode om det, men det her har hun ikke fortjent,« afslutter han.