Konkursboet for Frederik Fetterlein har opgivet at inddrive hans gæld på 5,8 mio. kr.

Det er ikke til at vride en krone ud af den fallerede tennisstjerne Frederik Fetterlein, som i dag kalder sig .

Mandag og tirsdag har over 400.000 danskere ellers set ham lægge livsstilen om fra Ferrari til at handle i Netto i TV3s Luksusfælden, så han kunne få råd til at betale af på sin milliongæld.

Men på trods af hans løfter i tv-programmet om at betale af på gælden er det ikke lykkedes hans personlige konkursbo på halvandet år at skaffe én eneste krone til at betale af på de 5,8 mio. kr., Fetterlein skylder.

LÆS OGSÅ

Frederik Fetterleins kurator har derfor den 20. januar skrevet til kreditorerne om en afslutning af boet i Sø- og Handelsretten i denne måned. B.T. er i besiddelse af brevet, hvor der står:

’Da der i boet ikke er midler ud over, hvad der medgår til delvis dækning af omkostninger, forventes boet afsluttet,’ skriver konkursadvokaten, der opfordrer kreditorerne til at afskrive de penge, de har til gode hos Frederik Fetterlein.

Frederik Fetterlein, 41 år og far til to, skylder ifølge konkursboet blandt andet 420.000 kr. for leasing af to Porscher, over 200.000 kr. til en fransk urhandler for to Rolex-ure og en formue til Nordea og Diners.

Ingen indtægter

Siden han blev erklæret personligt konkurs i september 2010, har han dog ifølge sin konkurs­advokat ikke tjent en eneste krone

- Jeg kan bare sige, at der ikke er dukket nogen værdier op hos Frederik Fetterlein, og at vi ikke har registreret nogen indtægt fra ham i konkursperioden. Nu afslutter vi boet, men han skylder jo stadig millionerne, og skulle han på et tidspunkt få værdier, så kan kreditorerne jo bare begære ham konkurs igen, siger kurator Thomas Bang.

Han har ellers haft postspærring, så alle breve og checks, der skulle være sendt til Frederik Fetterleins private adresser, er blevet sendt videre til konkurs­advokaten i det sidste halvandet år. Men på trods af at Frederik Fetterlein ofte har udtalt, at han både har fået penge fra sin biografi ’Forført af livet’, for at sælge sexpiller og for at medvirke i både Luksusfælden og 4-stjerners middag, har han stadig ikke fundet én krone til de mange, han skylder penge. Og selv om han ifølge konkursboet ikke har haft nogen indtægt, er det alligevel lykkedes ham at holde en dyr fødselsdag, tage på adskillige flyveture og bruge hele 15.000 kroner om måneden på restauranter, som han fortæller i Luksusfælden.

LÆS OGSÅ: 

Fatter det ikke

Advokat Gorm Beck, som i sin tid erklærede Frederik Fetterlein konkurs for ikke at have betalt to dyre Porscher i København for bilfirmaet SAC Leasing, fatter ikke, hvordan han kan fortsætte den dyre livsstil, når han ikke officielt har nogen indtægt.

- Jeg må sige, at jeg simpelthen ikke fatter, hvad han lever af. Han må have et helt fantastisk netværk af venner og være i stand til dupere piger så meget, at de vil betale for ham. Men det er selvfølgelig ærgerligt, at vi nu må afskrive de penge, siger advokat Gorm Beck.

En anden af kreditorerne er den dansk-franske urhandler Frederik Nielsen med butikken Time Addict i Cannes, der har 225.000 kr. til gode for to Rolex-ure af modellen Daytona i hvidguld og stål.

Tager fat i ham

- Jeg fatter ikke i dag, hvor de ure er blevet af. Dem har kuratoren jo ikke engang kunnet finde. Frederik Fetterlein har et væld af gange lovet, at nu skulle han nok betale. Der kom aldrig en krone.

Men selv om han ikke har betalt, så skal vi nok tage fat i ham, hvis han skulle vise sig hernede i Sydfrankrig, hvor jeg ikke er den eneste, som han skylder penge, siger Frederik Nielsen til B.T.