Arkivfoto
Arkivfoto Foto: BRIAN KARMARK

36-årige Jeremy Jackson sidder i fængsel, efter at han, tilbage i 2015, angiveligt stak en kvinde med en kniv på grund af et skænderi over en bil.

Det skriver People.

Op igennem 1990’erne blev Jeremy Jackson berømt for sin rolle som David Hasselhoffs søn, Hobie Buchannon, i den populære serie Baywatch. Nu, mere end 20 år senere, er der ikke meget stjernestøv over den 36-åriges tilværelse.

Den 2. marts 2017 blev den tidligere Baywatch-stjerne, ifølge L.A. County Jail, nemlig idømt 270 dages fængsel efterfulgt af fem års prøveløsladelse, for at have stukket en kvinde med en kniv.

Havde Jeremy Jackson nægtet sig skyldig, havde han risikeret at blive idømt helt op til syv års fængsel.

Ifølge TMZ stak den tidligere Baywatch-stjerne kvinden i hendes ryg, arm og ben, da hun forsøgte at forhindre ham i at stjæle sin kærestes bil.

FILES-ENTERTAINMENT-US-FILM-CARREY-GIRLFRIEND-SUIT

Det er langt fra første gang, at den 36-årige skuespiller er på kant med loven.

Tilbage i april 2015, blev han anholdt for at stikke en mand med en kniv, hvorefter han flygtede fra gerningsstedet. Han blev anklaget for overfald med et dødbringende våben, men løsladt mod kaution få timer senere.

Ifølge People begyndte Jeremy Jackson at udvikle et stofmisbrug, mens han indspillede Baywatch.

»Jeg røg pot hver dag, og jeg sniffede kokain, indtil det stoppede med at virke. Altså, jeg kunne pludselig ikke blive høj af det mere,« har den 36-årige skuespiller tidligere udtalt.

Bryst

Jeremy Jackson fortalte dengang også, at hans medspiller David Hasselhoff konfronterede ham med hans stofmisbrug, men at han ikke kunne nænne at fortælle ham sandheden.

Da den 36-årige skuespiller stoppede i rollen som Hobie Buchannon tog hans stofmisbrug for alvor fart.

»Jeg har prøvet hash, piller, ecstasy. Crystal meth fik mig virkelig i knæ. Jeg skulle lære at koge det selv, så jeg lærte det fra nogle virkelig suspekte typer. Jeg gjorde det ikke for at sælge det eller tjene penge, jeg kogte det til eget brug,« har Jeremy Jackson tidligere fortalt.

Som 19-årig blev den nu 36-årige skuespiller stoppet af civil-klædt politi, mens han bar på to tasker fyldt med alt det grej, der skal bruges til at koge crystal meth. Han blev fængslet i 90 dage for besiddelse af det kraftigt virkende og vanedannende stof.

Valg i Tyrkiet TURKEY-REFERENDUM/

Jeremy Jackson var bare ti år, da han landede en hovedrolle i den populære serie Baywatch. Han spillede Hobie Buchannon i ni år, indtil han droppede serien i 1999.

På dette billede fra skuespillerens Instagram-profil kan man se, hvordan han så ud, da han startede med at spille med i Baywatch.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.