'Helvedes Køkken' lægger ud som et program for sadister, der finder nydelse i at se andre bliver smadret til plukfisk

'Helvedes Køkken'. Første program sendt på TV2 tirsdag ***

Det er ikke ret underholdende, til gengæld temmelig ubehageligt at opleve Wassim Hallal-slagte sagesløse unge mennesker i 'Helvedes Køkken'.

Med skumle skægstubbe og et sprog, som selv den bedste køkkenkværn ikke ville kunne klare lægger han i 'Helvedes Køkken' ud som vært i et små-sadistisk program for folk der nyder at se andre bliver smadret til plukfisk.

Det var ikke spor spændende i aftes – for et stod hurtigt klart, at deltagerne ikke havde en jordisk chance for at klare de krav, der blev stillet til dem.

De blev grillet
De er, så at sige, ikke de skarpeste knive i gastronomiens skuffe!

Det er muligvis netop meningen – for så kan de rigtig blive grillede. Og DET blev de! Overfuset, nedgjort og tværet ud. Det lykkedes Wassim Hallal at nedgøre både kvinder (de duer ikke i hans eget køkken) og homoseksuelle: ved synet af en snollet forret råbte:

- Tror du jeg er bøsse!

Konkurrencen er kommet fra start som pigerne mod drengene. Og med opblæste Ole som fastslog:

- Når der kun er drenge tilbage, så bliver konkurrencen hård!

Holder med pigerne

Må han blive stegt i eget fedt! Jeg holder med pigerne. Jeg kan li’ tatoverede Tina, en sej sild fra en kantine på Amager. Jeg synes om beskedne Vibeke, der er kromutter i Aabenraa. Og jeg stemmer på Stine, som synes, at man ikke behøver være smålig, men godt kan gi’ en kammerat en hånd.

"I Kina spiser de hunde" og det, som Tomas Villum Jensen og Nikolaj Lie Kaas fik os til at gå rundt og sige: "Vi er jo bare kokke". Det var i 1999. Siden er tonen ikke blevet sjovere - bare grovere.

- Fucking lorte elendigt, råbte Wassim. Det kan han selv være.