Dansk sportspar nummer et, håndboldspillerne Louise Svalastog og Bo Spellerberg, har efter 11 år besluttet sig at gå hver til sit. Det skriver Billed Bladet.

Det er ikke mere end tre år siden, parret blev gift og sammen har de datteren Mille på fire.

Louise Svalastog Spellerberg ønsker ikke at uddybe omstændighederne omkring bruddet. Men ifølge Billed Bladet handler det om, at parret ganske enkelt er vokset fra hinanden, og fru Spellerberg derfor er flyttet fra hjemmet i Kolding. 

De to håndboldprofiler virkede ellers lykkelige og forelskede, da Louise Svalastog Spellerberg sidste år skiftede shorts og t-shirt ud med lange kjoler og høje hæle for at deltage i ‘Vild med dans’.

- Det var fedt at se hende danse. Hun er jo så smuk. Hun er jo i skræddersyede kjoler og ser skøn ud, lød det dengang fra Bo Spellerberg, der ikke havde noget problem med, at hustruen dansede ganske tæt med partneren Mads Vad.

- Alt, hvad der sker på dansegulvet, ser jeg slet ikke som et tema. Det er mere alle de rygter, man hører om, hvad der sker udenfor. Og man skal jo aldrig sige aldrig - det sker, at folk finder en ny. Men jeg stoler fuldt og fast på Louise. Sådan er det i et ægteskab, sagde Bo Spellerberg.

Louise Svalastog Spellerberg, der til daglig spiller i FCM Håndbold, skjulte heller ikke, at dans og håndbold var en tidskrævende kombination.

- Familien savner mig lidt, og jeg dem. Det er Bo, der tager den store tørn hjemme lige nu, så der er da lidt afsavn, men vi er alle tre glade både Mille og Bo og jeg, så vi tænker egentlig ikke så meget over det, fortalte Louise Svalastog Spellerberg til Kolding Ugeavis.

Hvad der er den præcise årsag til bruddet står stadig hen i det uvisse, men ifølge Louise Svalastog Spellerberg selv er flytningen foregået ganske udramatisk.