Hollywood-skuespilleren Gwyneth Paltrow åbner i en podcast op om en ualmindelig svær fødsel af sit første barn.

Datteren Apple Martin kom til verden for 17 år siden via kejsersnit, som bestemt ikke var planlagt.

»Min datter blev født ved et akut kejsersnit, det var helt vildt, vi døde næsten. Det var slet ikke godt,« forklarer hun i podcasten 'Armchair Expert'.

Også hendes søn, 15-årige Moses, blev født ved kejsersnit, og det er noget, der har efterladt ar på skuespilleren. Helt bogstavelig talt.

»Der er et stort ar på tværs af min krop, og jeg tænkte: 'Wow, det plejede ikke at være der'. Det er ikke, fordi det er så slemt, men man tænker alligevel: 'Hold da op'.«

Hun er da også glad for, at hun ikke er blevet mor i den tidsalder, hvor de sociale medier dominerer.

Den 49-årige skuespiller mener nemlig, at Instagram er med til at give kvinder et urealistisk billede af, hvor kort tid det tager at komme sig efter en fødsel.

»Du ser nogen, der har født for to uger siden stå med et vaskebræt på maven, og du tænker bare: 'Wow, det var ikke sådan, jeg så ud,« forklarer hun.

»Og det er selvfølgelig godt for kvinden med vaskebrættet, men det er altså undtagelsen. Vi bliver hele tiden fodret med de her billeder af, hvordan vi bør se ud. Både før og efter babyer.«

Gwyneth Paltrow har haft en lang karriere på skærmen, blandt andet som en del af 'Iron Man'-filmene, men de seneste år har hun især været kendt for sin livsstils- og wellnessvirksomhed.

Den har dog flere gange været i modvind på grund af nogle produkter af tvivlsom kvalitet.

Senest har en mand fra Texas sagsøgt virksomheden.

Han postulerer, at det duftlys, han havde købt og tændt på sit natbord, eksploderede og gik op i flammer. Samtidig insisterer han på, at der hverken var et åbent vindue eller genstande i nærheden, der kunne være blevet antændt af lyset.

En ekstra kuriositet er, at lyset hedder 'This Smells Like My Vagina' (dette dufter som min vagina, red.).

Andre læser også