Jeg var hunderæd da ... jeg i retten skulle møde ham, der overfaldt mig og slog mig ned med en flaske i baghovedet, da jeg kom gående på Hovedbanegården sammen med Lisa Lents. Jeg besvimede kortvarigt, kom på skadestuen og blev syet. At møde ham igen er en følelse, jeg aldrig vil glemme. Sårene kan heles, men ar vil altid være der. Da jeg så ham i øjnene i retten, var det som at få endnu et slag, men denne gang var det ikke et voldeligt slag, men et psykisk slag. Jeg vil ikke beskrive hans signalement, for så sætter man folk i bås. Men han var en type, man ikke har lyst til at møde. Han fik en straf på 30 dages ubetinget og 30 dages betinget fængsel..

Det gode ved at være mig er, at ... jeg er anderledes, at jeg er speciel, og det har medført, at jeg har haft mange fantastiske oplevelser i mit liv og på mine rejser, jeg aldrig nogensinde vil glemme. Det gode ved at være mig er også, at jeg lever et fantastisk liv, og jeg er virkelig taknemmelig for alt det, verden har tilbudt mig. Når jeg kigger på andres liv, har jeg ærligt talt ikke lyst til at bytte med nogen.

Jeg var nødt til at være ond, da ... jeg købte min lejlighed. Jeg pressede prisen, da jeg udmærket vidste, at ejerne var i pengenød. Det er ikke noget, jeg er stolt af, men det resulterede i, at jeg har tjent mange penge på min lejlighed.

Forelskelse får mig til ... at blive tosset og skør. Når jeg er forelsket, er jeg villig til at gøre alt for personen. Forelskelse er for mig noget smukt, men samtidig også noget meget farligt, for når jeg først bliver forelsket, kan fyrene styre mig. Det er nok derfor, jeg er så bange for at blive forelsket: frygten for at miste kontrollen.

Jeg blev uretfærdigt behandlet, da ... jeg gik i folkeskole på skolen på La Cours Vej i København, og min lærer fortalte mig, at jeg ikke kunne blive til noget, og at jeg aldrig nogensinde ville kunne opnå det, jeg ønsker i livet. Hun sagde decideret, at jeg aldrig ville kunne forsørge mig selv. Men med tro, vilje og styrke har jeg opnået de resultater, jeg altid har drømt om. Succes er der for os alle, men det er ikke alle, der ser deres egne succesmuligheder, for de tror ikke nok på sig selv.

Det mest pinlige, jeg har oplevet, var ... at blive opdaget i sengen med en elsker. Vi var i gang med en 69’er, da min bror trådte ind. Det er godt nok noget af det pinligste, jeg har prøvet. Jeg var 16 år, og det foregik inde i stuen, dengang jeg boede hos min mor.

Frisind er for mig at ... være åben, tolerant og imødekommende. At kunne klare at andre mennesker er forskellige og at kunne se ud over sin egen næse. At være nysgerrig på livet og modtagelig for nye ting såsom at møde nye kulturer, nye typer mennesker og nye udfordringer.

Jeg har hævnet mig ved at ... indsmøre min gamle chefs bil i cola, da jeg følte mig uretfærdigt behandlet. Han fortjente det virkelig, efter at han ydmygede mig og trådte på mig foran alle på arbejdspladsen.

Jeg kan godt blive misundelig, når ... jeg ser fodboldspilleren Cristiano Ronaldos krop. Jeg ville ønske, jeg havde den krop, men jeg arbejder hårdt på de, og er godt på vej med en personlig træner tre gange om ugen. Jeg spiser meget kød, ca. 800 gram om dagen, intet usundt, nul kulhydrater, sjældent ris eller kartofler eller hvede. Kødet er 80 pct. kyllingekød og 20 pct. fisk, og aldrig rødt kød, for det er svært at fordøje.

Da jeg var barn, var min største dumhed, da ... jeg puttede sten i et hvepsebo. Det resulterede i en uge på sygehuset, da jeg er allergisk og var hævet over det hele af hvepsestik. Jeg var syv år gammel og boede i Chile, ambulancen var der lynhurtigt. Det var så voldsomt, at jeg råbte og skreg, da de kom, og jeg kunne næsten ikke trække vejret.

Jeg kan også være dobbeltmoralsk – det fandt jeg ud af ... når jeg prædiker om sundhed, men selv falder i fælden. Det er f.eks. når jeg siger, jeg er sund og nogle gange spiser chokolade eller søde sager. Nogle gange drikker jeg mig også fuld, men ikke mere end fem genstande, så er jeg virkelig vissen.

Det mest afskyelige øjeblik i mit liv var, da ... en veninde serverede store bøffer til mig og spurgte, om jeg kunne lide dem. Jeg svarede ja, hvorefter hun fortalte mig, at det var hest, og det gav mig sure opstød. Hun vidste udmærket, at jeg elsker heste. Dengang gik jeg til ridning. Det var ligesom at spise et kæledyr. Det øjeblik glemmer jeg aldrig, og jeg taler naturligvis ikke med hende i dag. Jeg havde spist hele bøffen, da hun sagde det.

Bøsser bliver ... tit sat i bås, og folk tror, at alle bøsser er ens, og det må jeg ærligt indrømme, jeg er skidetræt af. Jeg kan godt nogle gange føle mig magtesløs, når andre homoseksuelle angriber mig og siger, at jeg er med til at gøre alle bøsser til én stereotyp. Man ser jo ikke Amalie Szigethy og tænker, at alle kvinder er ligesom hende. Jeg ved godt, at jeg kan lyde lidt selvglad, men jeg synes faktisk, jeg er med til at gøre en stor forskel. Jeg er med til at rykke grænsen, og det er rigtig godt, for når der kommer nye, friskudklækkede homoseksuelle i samfundet, så vil de ikke blive kigget så skævt på, fordi folk tænker, at de ikke er så slemme som mig.

Jeg accepterer simpelthen ikke ... folk, der ikke har tolerance overfor deres medmennesker, da jeg føler, der skal være plads til os alle i dette land. Danmark er for alle. Folk, der har penge, skal have lov til at komme til landet, og der skal ikke være gratis goder. Jeg synes, det er forfærdeligt, at vi danskere forventer, at samfundet skal være vores forældre; vi har ikke noget ansvar, staten skal forsørge os. Jeg går ind for, at man sænker skatterne, og at flere ting skal være private, for så får man bedre service. Offentligt ansatte bliver feks. aldrig fyret,

Hvorfor skal folk have børnepenge? Det er folks eget ansvar at få børn, og nogle vil have seks børn – andre ingen. Men hvorfor skal vi knokle, fordi en kælling vil have seks børn? Det offentlige skal kun være for dem, der har brug for det, som f.eks. de handicappede og syge.

Jeg drømmer om, at jeg en dag ... kommer til at bo i en kæmpestor villa på Strandvejen sammen med en fantastisk mand og to børn, og at min familie og nærmeste ikke mangler noget. At jeg har en kæmpestor firhjulstrækker og kører hele Sydamerika igennem. Tidligere var min største drøm at rejse jorden rundt, men det har jeg allerede oplevet.

Det gør mig rasende, når folk ... ikke kan finde ud af at køre ordentligt i trafikken – især cyklister. De tror simpelthen, at de ejer hele gaden, og det er næsten livsfarligt at være bilist, da man hele tiden har paranoia over, om man kommer til at køre en cyklist over.

Jeg begik en stor brøler, da ... jeg afslørede min vens affære. Jeg var ude at spise med min ven, da tjeneren – hun var en pige – kom over og sagde, at hun kender min vens kæreste. Det talte vi lidt om, hun mente, at min vens kæreste var mørkhåret, og jeg sagde, hun er en sød og flot blondine og viste hende et billede af hende. Jeg var ikke særligt populær hos min ven den aften, fordi jeg kom til at afsløre, at han åbenbart havde noget kørende med to kvinder.

Det gik op for mig, at jeg kan være grådig ... hvert år til januarudsalget. Jeg kan simpelthen ikke styre mig, og jeg flår nærmest tingene ud af hænderne på de andre kunder, da jeg selv vil have det hele. Jeg får altid invitationer til Armani- og Gucci-udsalg, og så flipper jeg helt ud. Selvom tøjet er sat ned, er det stadig dyrt. Jeg kan finde på at fyre 20.000 kr. af på tøj, men er efterhånden blevet mere fornuftig.

Jeg burde sige undskyld til ... nogle af mine venner og familiemedlemmer, da jeg ikke altid dedikerer al den tid til dem, som de fortjener. Jeg ville ønske, at der var flere timer i et døgn.

Jeg er ikke god til at ... sidde stille. Jeg har for meget krudt i røven og har brug for at lave noget hele tiden.

Det gør mig glad, når ... jeg er sammen med min familie, mine venner og dem, jeg holder af. Det gør mig også utrolig glad, når mine projekter lykkes, og jeg når mine mål.

Blå bog

Gustav Salinas (født Gustav Salinas Andersen 11. juli 1990) er en kendt dansk tv-personlighed, som har medvirket i en lang række underholdningsprogrammer.
Han er uddannet tjener.
Han fortæller om sit liv i selvbiografien ’Gustav – Mit sande jeg’ (Bogkompagniet).