Kronprinsen er selv kendt for at være kendt, siger Gustav Salinas, der er stolt af sin reality-karriere

Kronprins Frederik langer i . Det sker som gæsteredaktør på avisen, hvor han blandt i sin leder skriver, at reality-tv-deltagende unge er blottet for mål og dedikation i modsætning til for eksempel sportsudøvere.

Vi har spurgt Gustav Salinas, hvad han mener om kritikken. Gustav, som han slet og ret kaldes på tv, har blandt gjort 'reality-karriere' først i Dagens Mand på TV2, siden i Wipeout på Kanal 5 og 'For lækker til love' på TV3 og senest i 'Divaer i junglen' på samme kanal. Snart barsler han med et nyt program med ham og Linse Kessler.

LÆS OGSÅ:

Reality-tv handler om at være kendt. Ikke for det, man er dygtig til eller arbejdet hårdt for at opnå, men bare for at være kendt. Er du enig?

- Nej! Jeg har lavet reality-tv siden 2008 og kæmpet rigtig meget for at kunne leve af det, som jeg gør i dag. I modsætning til Kronprinsen er jeg jo ikke født med en guldklump og en million på dankortet, så ja, jeg knokler også hårdt. Kronprinsen er jo selv bare kendt for at være rig og for at være kronprins. Folk kan grine af mig, men jeg har været fire år på tv – det er ikke alle, der er så heldige.

I modsætning til en sportsstjerne har du jo ikke et fag, du lever af. Hvad er dit talent?
- Mit talent er at have en udstråling, der trænger igennem på fjernsyn. Jeg lever af at sælge min personlighed. Af at entertaine. Man er ikke nødvendigvis skide klog eller mere talentfuld, fordi man kan sparke til en bold. Det er der da ikke meget Einstein over.

I er kendte for det skæve, det absurde og det enfoldige, mener Kronprinsen. Er du enfoldig, synes du?
- Øh, enfoldig... jeg tror ikke, jeg kender betydningen?

Ubegavet, uvidende, godtroende...
- Jamen, mit job er at få folk til at grine, når de kommer hjem mandag aften efter en stresset dag. Som sådan skal jeg ikke være dum. Jeg skal bare være mig selv og have en fest på tv.

Kender du overhovedet til det at knokle hårdt for et mål?
-
Jeg har masser af mål om ambitioner, og det knokler jeg ud fra hver dag. Lige nu er jeg f.eks. på optagelser til et nyt reality-program. Engang i fremtien vil jeg gerne åbne et gay-diskotek.

HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR