Natten mellem fredag og lørdag, skulle Gustav Salinas have en festlig aften i København sammen med Lisa Lents og en anden ven. Men festen endte brat, da han pludselig blev slået ned med en flaske.

- To fyre vil gerne have taget et billede med mig, og jeg siger ja. Da den ene har fået et billede, bliver der råbt homo ad mig, og så får jeg en flaske lige i hovedet, fortæller Gustav til BT dagen efter overfaldet.

Efterfølgende blev Gustav kørt til behandling på Rigshospitalets TraumeCenter, og i dag har han været nede på politistationen for at afgive sin forklaring.

Realitystjernen, der har været med i tv-programmer som 'For lækker til love', fortæller til BT, at han jævnligt oplever at få trusler og høje tilråb, men det plejer ikke at være noget, der afholder ham fra at tage i byen.

- Selvfølgelig er det da ubehageligt, når det sker, men man regner jo alligevel ikke med, at man bliver slået ned med en flaske, siger Gustav Salinas, der også er sikker på, at han skal i byen igen.

Da han blev overfaldet fredag, skulle han blot følge sin ven op til Københavns Hovedbanegård. Ellers plejer realitystjernen at tage en taxa, når han skal til og fra byen - bl.a. fordi han tidligere har oplevet at få trusler.

- Man bliver jo nødt til at tænke lidt anderledes, og næste gang tager jeg en taxa igen, siger han til BT.

Andre læser også