Skuespilleren Paul Walker døde i en voldsom bilulykke 30. november, da han og vennen Roger Rodas kørte galt og deres bil brød i brand. Nu viser obduktionsrapporten, som det amerikanske medie TMZ har fået fingrene i, hvor voldsomt det gik for sig, efter der gik ild i bilen.

Hele Paul Walkers krop var så forbrændt og forkullet, at ingen af hans organer egner sig til donation. Ifølge rapporten beholder retsmedicineren i Los Angeles, hvor ulykken skete, Walkers organer på ubestemt tid, hvis der skulle komme en retssag.

Paul Walker havde også utallige brud på kroppen, herunder kæben, kravebenet og den øvre del af hans venstre arm. Også hans bækken og ribben blev udsat for kraftige brud.

Obduktionsrapporten konkluderer videre, at Paul Walker døde af en blanding af sine mange brud på kroppen og de høje temperaturer, som hurtigt udviklede sig, efter bilen forulykkede.

Paul Walker blev kendt som undercoverbetjenten Brian O'Conner, der blev grebet af farten, da han skulle infiltrere en gruppe fartbøller i filmene 'The Fast and the Furious'. Han døde i en alder af 40 år og har efterladt sig en datter.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.