Den samme kvinde? Disse to billeder af sangstjernen Christina Aguilera er angiveligt taget med kort tids mellemrum. På billedet til venstre poserer hun for at reklamere for sin nye parfume. Men der er noget ved især armene, hofterne og barmen, der ser anderledes ud i reklamen.
Den samme kvinde? Disse to billeder af sangstjernen Christina Aguilera er angiveligt taget med kort tids mellemrum. På billedet til venstre poserer hun for at reklamere for sin nye parfume. Men der er noget ved især armene, hofterne og barmen, der ser anderledes ud i reklamen. Foto: Royal Desire / Reuters
Hovsa! Hvad er der sket? Sangstjernen ser unaturlig tynd ud i ny reklame.

Mega-stjernen Christina Aguilera er kendt for sin fantastiske stemme - men også fra sin drastiske forvandling fra syle-tynd ungdomsstjerne til velpolstret voksen diva.
Twitter Xtina


Nu forsøger den 31-årige sangerinde sig også som parfume-designer, og i en ny reklame i forbindelsen med markedsføringen fremstår hun tyndere end nogensinde. Det skriver Daily Mail.

Twitter Xtina


Men der er noget, der ikke stemmer!

Ikke nok med, at Aguileras krop på både reklamefotoet og i den tilhørende reklame ser markant tyndere ud, end hun har fremstået på de nyeste rød-løber-billeder af hende.

beyonce photoshop


Hendes krop er også fremstillet på en måde, så hun ser direkte unaturlig ud.

Hendes ene håndled er blevet helt forvrænget i et forsøg på at gøre hende tyndere, og der er også noget med hagen og skyggen under hendes ansigt, som ser unaturligt ud.

Men kig selv nærmere på billedet og bedøm, om reklamefotoet er den ægte vare!
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.