Amalia Szigethy og hendes mor til gallapremiere på musicalen 'Hairspray'.
Amalia Szigethy og hendes mor til gallapremiere på musicalen 'Hairspray'. Foto: Nikolai Linares

Tidligere på året afslørede Amalie Szigethy, at hun venter et barn med Mikkel Skelskov. Dengang præsenterede hun ham som sin kæreste, men nu er Amalie Szigethy single og skal være alenemor.

Den 23-årige Mikkel Skelskov affejede torsdag rygter om, at han og Amalie Szigethy ikke længere var kærester, men fredag var forklaringen en anden. Her fortalte han, at han var gået fra den kommende mor, fordi han mente, at hun havde været ham utro.

»Amalie og jeg er ikke kærester længere. Hun har formået at smadre det hele, inden det overhovedet startede.,« siger han til BT.

Mikkel Skelskov anklager Amalie Szigethy for at have været ham utro med sin ekskæreste Peter Birch, men det afviser Peter Birch. Han bekræfter over for Realityportalen, at han er begyndt at ses med Amalie Szigethy igen, men understreger, at de kun ses som venner.

amaliesergravid

Amalie Szigethy ønsker ikke selv at udtale sig om situationen. Da BT torsdag mødte hende på den røde løber til gallapremiere på musicalen 'Hairspray' og spurgte til hendes civilstatus, var ordene få.

»Jeg har ingen kommentarer til det, der er blevet skrevet,« sagde den 24-årige reality-kendis og fortalte, at journalister hele dagen har forsøgt at komme i kontakt med hende, men at hun har brug for ro.

»Det går lige ned i maven, når folk presser for meget på, og jeg skal lige give mig selv lov til at trække vejret. Nu hvor jeg er gravid, er det vigtigt for mig, at jeg får ro og stresser af,« forklarede hun.

amalie

amalie mikkel

En rigtig løvemor

Selvom Amalie Szigethy nægter at tale om Mikkel Skelskov, svarer hun med glæde på spørgsmål om sin graviditet, som går helt efter planen.

»Jeg har lige været til scanning i dag, og alt var perfekt. Der blev kigget nøje på hænder, tæer, hjerte og blære, og alt er vokset, som det skulle. Det er rart at vide, at jeg får et raskt barn, og hun ser også sød ud. Hun har en meget spids næse og en rigtig fin profil,« siger den kommende mor og tilføjer, at hun havde noget familie med til scanningen.

Tidligere på måneden afslørede Amalie Szigethy, at det ikke er første gang, at hun er gravid. I et blogindlæg skrev hun, at hun havde været gravid intet mindre end fire gange. Alle gange valgte hun dog at få en abort.

Det fik danskerne til at rase på de sociale medier, men Amalie Szigethy tog ikke kritikken så tungt. Ifølge hende selv ville hun gerne have beholdt børnene dengang, men i dag er hun glad for, at hun fik aborterne. Hun mener nemlig ikke, at hun var klar til at blive mor på det tidspunkt. Nu er situationen til gengæld en helt anden.

amaliesergravid

BT

»Jeg føler mig klar til at bygge rede, og jeg er begyndt at værdsætte nogle andre ting nu, end jeg gjorde før. Tidligere gik jeg meget i byen og drak, men nu er det slut med sjov og ballede. Jeg passer meget på min baby, og jeg tør slet ikke tage ud, for jeg er super paranoid og er bange for, at nogen skal røre min mave. Jeg er blevet en rigtig løvemor allerede,« siger hun.

Amalie Szigethy, som blev kendt for at medvirke i 'Paradise Hotel' har termin 30. juli. Hun bliver den tredje i sin venindegruppe, som bliver mor, og hun har svært ved at vente - også selvom hun nu står til at blive alenemor.

»To af mine gode veninder har lige fået børn, og jeg har fulgt deres forløb tæt. Det er helt surrealistisk at tænke på, at det om lidt er mig, der står med en baby i hænderne, men jeg glæder mig. Det er det lykkeligste, der nogensinde er sket for mig,« siger hun og fortæller, at hun har planer om, at hendes lille datter skal forkæles.

»Jeg har ikke styr på alting endnu, men i næste uge tager jeg i BabySam, og så skal jeg bare gå helt amok! Der skal ikke mangle noget.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.