Foto: Claus Bech

Torsdag stod Amalie Szigethy på den røde løber til gallapremiere på musicalen ’Hairspray’. Men blot et par dage efter blev den røde løber udskiftet med de hvide hospitalsgange.

Voldsomme smerter i ryggen og i bækkenet fik i weekenden den gravide Amalie Szigethy til at kontakte lægevagten. Kort efter satte hun kurs mod Hillerød Sygehus.

Den 24-årige reality-stjerne har oplevet smerter gennem et stykke tid, men da de pludselig blev værre, blev hun nervøs. Amalie Szigethy, som er gravid og har termin i slutningen af juli, har tidligere fortalt til BT, at hun allerede er ’en rigtig løvemor’, og at hun er meget bekymret for, at hendes ufødte datter skal komme noget til.

Rød løber til musicalen Hairspray

Efter en række undersøgelser på sygehuset kunne Amalie Szigethy dog ånde lettet op. Smerterne viste sig at skyldes blærebetændelse, hvilket Amalie Szigethy har lidt af flere gange. Ifølge Ekstra Bladet har hun det nu bedre.

»Det går bedre, og jeg føler allerede, min blærebetændelse er væk, men desværre er jeg ramt af en influenza nu. Så nu ligger jeg bare under min dyne og forholder mig varm og prøver at blive helt rask,« siger hun.

Syg og single

Sygdom er ikke det eneste problem, som den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager skal forholde sig til i øjeblikket. I sidste uge kom det frem, at hun ikke længere er kæreste med Mikkel Skelskov, som hun venter et barn med.

BT

Ifølge den 23-årige Mikkel Skelskov er han gået fra den gravide Amalie Szigethy, fordi hun har været utro med sin ekskæreste Peter Birch.

»Amalie og jeg er ikke kærester mere. Hun har budt mig nogle ting, som jeg ikke vil finde mig i, og hun har formået at smadre det hele, inden det overhovedet startede. Jeg vil aldrig have noget med hende at gøre igen,« siger Mikkel Skelskov til BT.

The Hunger Games.

Amalie Szigethy har ikke ønsket at svare på spørgsmål om bruddet. Ligeledes har det ikke været muligt at få en kommentar fra Peter Birch, men til Realityportalen fortæller han, at han ikke har været sammen med Amalie Szigethy.

»Det er fuldstændig løgn, at Amalie har været Mikkel utro med mig. Vi har ikke haft sex og har faktisk slet ikke sovet sammen. Vi har kun mødtes uskyldigt to gange, hvor vi har snakket og lavet mad sammen. Jeg forstår slet ikke, hvorfor Mikkel siger det, og jeg synes virkelig, at det er tarveligt overfor Amalie,« siger Peter Birch til Realityportalen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.