Den kendte drengerøv og topmodel, Oliver Bjerrehuus, erkender nu, at han havde taget mere end kærligt fat i sin eks-kæreste, Gunnvør Dalsgaard, som han har datteren Sigga med.

Det sker i den nye tv-serie Olivers Kamp, som bliver vist på Kanal 4 i næste uge.

Den voldelige episode fandt sted i januar, hvor parret var røget i totterne på hinanden, fordi Oliver Bjerrehuus, igen var kommet hjem fra byen tidligt om morgenen.

- Det syntes min kæreste ikke var nogen god idé. Og det har hun totalt ret i. Men vi kommer kæmpe meget op at skændes om det, fortæller en tydeligt nedbrudt Oliver.

Der får sværere og sværere ved at holde tårerne tilbage, selv om han kæmper længe.

- Vi endte i en slåskamp med vores lille datter, fortæller Oliver og begynder at  græde for åben skærm.

- Jeg røg i hovedet på hende. Hun kaldte mig psykopat og at jeg aldrig mere måtte se min datter. Så spurgte jeg, om jeg måtte sige farvel til hende. Det måtte jeg ikke.

- I min panik tog jeg min telefon og sagde, jeg ville ringe til politiet. Men så tog hun min telefon ud af hånden på mig. Så røg  jeg i hovedet på hende igen, erkender en ulykkelig Oliver på skærmen.

- Jeg trak hende bare i håret, mens hun havde Sigga i hånden. Så trækker jeg hende ned på gulvet og råbte af hende og prøvede at få min telefon. Men jeg måtte ikke få den. Og Gunnvør og Sigga skreg bare, hulker den ulykkelige fotomodel, da han genfortæller den dramatiske og turbulente episode.