Det har sine fordele at være barn af Chelsea-millardæren Roman Abramovich. Her er det datteren Anna, der ses til venstre.
Det har sine fordele at være barn af Chelsea-millardæren Roman Abramovich. Her er det datteren Anna, der ses til venstre. Foto: All Over

Datteren af Chelsea-ejeren Roman Abramovich vader i penge, selv om hun kun er 18 år. Men det glamourøse liv har ifølge hendes mor nogle klare ulemper.

Hun er fars lille pige, men adskiller sig markant fra den gennemsnitlige teenagepige i Storbritannien. 18-årige Sofia blev fløjet til skole i en helikopter, hun fester med Beckham-familien, og nu hvor hun går på universitetet, bliver hun kørt dertil i en skudsikker Range Rover.

Sofias efternavn er nemlig Abramovich, og hun er Chelsea-ejer Romans lille juvel. For selv om hun kunne dukke op til diverse rød løber-arrangementer og skeje ud som en besat, så holder hun sig tæt til far, skriver Daily Mail i et længere portræt af kvinden, der kaldes Storbritanniens rigeste teenager.

LÆS OGSÅ: Milliardæren fylder 60: 10 ting du ikke vidste om Bill Gates

Hun er angiveligt god for over 10 milliarder kroner, men hun er stadig single, da hun endnu ikke har fundet fyren, der tør tage Abramovichs vigtigste juvel i hænderne. En kvinde, der ifølge det britiske medie får alt, hvad hun peger på og kun flyver med privatfly.

Da hun fyldte 18 i april sidste år, blev det fejret på en natklub med 500 gæster og privatkoncert. Gæster beskrev festen som ekstravagant og iøjefaldende og et konservativt bud er, at festen har kostet far Roman over 300.000 kroner. Men det var langt fra den vildeste fest, hun deltog i det år, da hun sammen med sin mor og to mindre søskende skød nytåret ind i luksusomgivelser på Maldiverne til en pris på mere end to millioner kroner.

Her festede Sofia med familien Beckham og familien Ramsey, og ferien igennem hyggede hun sig med Gordon Ramseys 17-årige datter Megan. De to hang ofte ud sammen på stranden.

LÆS OGSÅ: Milliardærernes hundelufterklub

Udover at hygge med kendisser nyder Sofia evig beskyttelse. Der skal ikke ske fars prinsesse noget, hvorfor hun bliver kørt til og fra Royal Holloway-universitetet i London i en skudsikker Range Rover med bodyguards ved sin side. Det er dog en nedgradering, da døtrene ifølge storesøsteren Anna blev fløjet i helikopter, da de som små gik i privatskole.

»Mit liv med Roman var ikke det eventyr, som aviserne beskrev. For min og børnenes sikkerhed hyrede han en gruppe bodyguards fra et bureau«, har Sofias mor, Irina Malandina, tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Top Gear-værtens vanvittige og dyre krav

Hun var gift med Roman Abramovich fra 1991 til 2007.

»Vi ændrede mobilnummer engang om ugen, så ingen kunne spore os. Vi var bange for at blive udsat for kidnapningsforsøg. Vi skulle også vise dem den virkelige verden, så vi tog til teatre og museer med en hær af bodyguards. Det blev kun sværere for hvert år«.

Roman Abramovich har i alt syv børn, hvor den ældste, Anna, anses som familiens sorte får. Hun bor, ifølge Daily Mail, i New York med sin kat, hvor hun studerer på Columbia University. Her fester hun hårdt og kommer med stikpiller til sin velhavende familie på Instagram. Her har hun blandt andet skrevet:

»De fleste mennesker har et job. Andre har et formål. Jeg har hverken job eller formål«. Interessant situation.

LÆS OGSÅ: Jessica Alba: Sådan blev jeg milliardær

Hun har tidligere været forlovet med den næsten 10 år ældre Nikolai Lazarev. En forlovelse, der dog aldrig førte til ægteskab.

Dette – og hendes hang til fester – skulle ifølge mediet også være årsagen til, at Storbritanniens rigeste teenager bliver holdt i stram snor af Roman

Artiklen er oprindelig bragt på herognu.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.