Den tidligere Spice Girl Mel B har fundet kærligheden igen ovenpå en grim skilsmisse fra filmproduceren Stephen Belafonte. 

Et selfie med hjerter rundt om og hashtags som 'elsker ham' 'ægte kærlighed' og 'endelig' efterlader ikke meget plads til tvivl. Mel B er forelsket.

'Måden, han får mig til at grine og smile, giver mig flere sommerfugle i maven, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Alt ved ham gør mig mere end glad og taknemmelig, #duvedhvemduer #ydmyg #elskerham #ægtekærlighed #endelig,' skriver den 43-årige sangerinde på sin Instagram.

På et andet billede af Mel B i omfavnelse med sin datter, der er lagt op på det sociale medie samme dag, har sangerinden endda hashtagget 'mor er forelsket'.

Hvem den heldige mand er, afslører hun dog ikke.

Grim skilsmisse

Forelskelsen må være en kærkommen distraktion for Mel B. Lige nu er forholdet til eksmanden Stephen Belafonte nemlig mere end almindeligt anstrengt.

Parret blev skilt tilbage i marts 2017, og siden da har de to langt fra været på talefod. Lige nu kæmper de en bitter kamp i retten om, hvem der skal have forældremyndigheden over deres fælles barn, 6-årige Madison - samt om Stephen Belafonte skal have samvær med Mel Bs døtre Angel og Phoenix.

Mel B og Stephen Belafonte fotograferet på den røde løber i april 2016, hvor de stadig var sammen Vis mere

I et forsøg på at få Mel B til at fremstå som en dårlig mor, var den 43-årige filmproducer i marts i år ude og kalde sangerinden narkoman og alkoholiker.

Her hævede han blandt andet, at hun har været indlagt for flere overdoser, og at han har set hende så påvirket, at hun trak bukserne ned og tissede i sofaen foran deres børn.

Filmproducer Stephen Belafonte har selv en blakket fortid og har tidligere været anklaget for både hærværk og vold.