Den tyske tv-station RTL fik råd til lidt ekstra glamour i reality-programmet 'Jungle-camp', der primært handler om at se halvkendisser boltre sig i junglen. Og hvem faldt valget på? Danske Gitte Nielsen. Det skriver tyske Bild.

1980'er sexikonet og Sylvester Stallones langbenede, blonderede eks-kone lagde ud med at sige - i vanlig bramfri stil - at de første to kendisser, der var offentliggjort til at skulle deltage i programmet var 'Babs og Nutte'. Hendes velkendte bryster altså.

RTL ville gerne have haft Gitte Nielsen med i sin camp allerede i første sæson. Men den 48-årige kræver stadig en høj hyre. Så det var altså først nu, i programmets sjette sæson, at der blev råd til at caste 'Babs', 'Nutte' og Gitte.

Brystbomben tjener tre gange så meget som sine medkombattanter. Hun får 150.000 euro - ca. 1,1 mio. kr. - for to uger i junglen med kakerlakker, krokodille-peniser og tyske semi-kendte.

Gitte Nielsen var et kæmpe hit i 1980'erne - dels pga. sin medvirken i en enkelt Rocky-film og utallige B-film, men lige så meget for hendes vilde privatliv, der gav sladderbladene noget at skrive om.

Især de seneste ti år er hun dog kommet tilbage i rampelyset ved at være med i så meget reality-tv, som hun overhovedet har kunnet komme i nærheden af. Den tyske udgave af Vild med Dans, den franske udgave af Farmen, Til Middag hos... i både Danmark og Tyskland, et britisk program, hvor hun lod sig alkohol-afvænne, ligesom hun lod tysk tv kigge med, da hun fik en total makeover hos en plastikkirurg. Dertil kommer et hav af andre italienske, britiske og amerikanske shows.

Derfor glæder tyskerne sig også over at se en ægte reality-veteran på spil i junglen i showet, der også går under navnet 'Jamen jeg er jo berømt - få mig dog ud herfra'.

- Hun er en varm kandidat til at løbe med sejre, siger en tidligere deltager, den 55-årige Désirée Nick til Bild.