'Girl Squad' går hver til sit, efter at have sat kulør på samfundsdebatten med fyrig feminisme, vibrende numser og glitterdragter.

Men nu er det slut med feministbrølet fra trekløveren 'Girl Squad'  bestående af Nikita Klæstrup, Ekaterina Krakrup Andersen og Louise Kjølsen, der også er kendt under navnet Twerk Queen.

De tre piger begav sig sammen ud på et projekt, der skulle sikre, at kvinder bliver taget seriøst, uanset om de er splitterragende nøgne, klædt i glimmer fra top til tå eller noget helt andet.

Det skriver Twerk Queen på sin egen blog 'Twerk Queen Louise.'

Kvinderne bag har både fået udgivet både en bog og radioprogrammet 'Ludermanifestet' på P1, og gennem tiden har de fået en markant rolle i feministdebatten.

En af kvinderne store dagsordner var, at bekæmpe ordet 'luder' som noget negativt. Som de selv skriver i beskrivelsen til radioprogrammet 'Ludermanifestet' er de fjerdebølgefeminister, der vil reclaime ordet 'luder.'

Men nu er det slut. De tre kvinder går hver til sit.

'Efter et samarbejde, der må siges at have sat sine spor i debatten, er det nu tid til, at jeg fokuserer på mine egne mærkesager uden for Girl Squad fællesskabet. Jeg ønsker begge mine to medsøstre alt godt i fremtiden, som med deres evner og ressourcer kun kan se lys ud for dem,' skriver Twerk Queen Louise på sin blog.