Premiere på første omgang Husk lige tandbørsten. vært Christian Fuhlendorff og medvært Christina Bjørn.
Premiere på første omgang Husk lige tandbørsten. vært Christian Fuhlendorff og medvært Christina Bjørn. Foto: Martin Sylvest Andersen

Christian Fuhlendorff gik i panik inden premieren på Hobbitten i Imperial i København. Den tidligere vært på Husk lige tandbørsten var på vej ind til eventyrfilmen, men tre timer senere befandt han sig i et privat mareridt.

Fuhlendorff overraskede de inviterede pressefolk ved at møde op med Karina, der også mor til hans lille datter. I oktober sagde han nemlig til Se & Hør, at de to var gået fra hinanden, men den historie var åbenbart bare noget, som tv-værten havde fundet på for at gøre sig interessant. Han håbede, at det ville øge seertallene, hvis hans privatliv blev gjort interessant i pressen.

Inden han forsvandt ind i biograf-mørket sagde han nemlig:- Jeg har ikke været væk hjemmefra. Vi var nødt til det, vi manglede presse, vi var ved at tabe til ’Vild med dans’. Det gjorde vi så alligevel, så der skulle åbenbart mere til.

Fuhlendorff, som Se & Hør dengang havde taget i at overnatte hos Tandbørsten-medværten Christina Bjørn, påstod nu, at det hele var iscenesat for at skaffe flere seere og kæresten Karina bakkede ham op i Imperial.

- Man gør jo mange ting for at få seere. Men se hvor brede skuldre, jeg har. Jeg har ikke nogle problemer med det, jeg kender jo sandheden, sagde Karina.

Da filmen var gået i gang talte BT med DRs underholdningschef Jan Lundme og han var ikke glad for at høre familien Fuhlendorffs-påstande. Det er ikke DRs stil at lyve sig til succes, og Se & Hørs chefredaktør Kim Henningsen blev også negativt overrasket. Han mente dog, at Fuhlendorff måske havde opfundet seertals-historien i forsøget på at vinde Karina tilbage.

Spekulationerne var mange og efter filmen kom Fuhlendorff med en ny forklaring.

Sandheden var nu, at han i oktober ikke dannede par med Karina - præcis som han havde fortalt Se & Hør. Komikeren var gået i panik, da han så pressefolkene til galla-premieren og lancerede derfor løgne-historien om, at han blot havde jagtet højere seertal og aldrig havde været væk fra Karina.

- Jeg er rigtig ked af. Det var virkelig ikke meningen, at det skulle blive en stor historie. Sandheden er at Karina og jeg havde nogle problemer op til premieren på Tandbørsten, men vi er sammen igen. Og ja, jeg sov på sofaen hos Christina, sagde Fuhlendorff.

Taler du sandt nu?- Ja, jeg er ked af det. Det passer virkelig, det jeg siger nu.

BT har også talt med Christina Bjørn, der siger, at Fuhlendorff har overnattet hos hende, men at de aldrig har været et par.

Læs den oprindelige historie fra tidligere søndag, som altså ikke passer, HER

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.