Den 86-årige Playboy-skaber Hugh Hefner er blevet gift med sin 60 år yngre forlovede Crystal Harris. Her ses de sidste år sammen i London.
Den 86-årige Playboy-skaber Hugh Hefner er blevet gift med sin 60 år yngre forlovede Crystal Harris. Her ses de sidste år sammen i London. Foto: DANIEL DEME
Den 86-årige levemand og skaber af magasinet Playboy Hugh Hefner har giftet sig med den 60 år yngre skønhed Crystal Harris, der nemt kunne gå for at være hans barnebarn.

Brylluppet fandt sted nytårsaften på  Hefners berømte feststed Playboy Mansion i Los Angeles, bekræfter Hugh Hefner selv på sin profil på Twitter. 

Hugh Hefner blev forlovet med Crystal Harris første gang i december 2010, men bare fem dage før, de skulle gifte sig i juni 2011, aflyste hun brylluppet og bortauktionerede sin forlovelsesring til en halv millioner kroner.

Playboy forsiden juli 2011 Crystal Harris

Danmarks Playboy-bunny - 1

Men for et år siden bekræftede Harris, at hun igen var blevet kærester med den aldrende playboy og i december lagde hun et billede af en ny dyr forlovelsesring med en kæmpe diamant ud på sin Twitter-profil.

Til den amerikanske avis US Weekly forklarer Crystal Harris, at hun savnede Hugh Hefner utrolig meget efter, at hun havde forladt ham og og Playboy Mansion.

- Da brylluppet ikke fungerede første gang, var det på grund af mig. Jeg trængte til tid for mig selv og tid væk fra Hefner og Playboy Mansion. Tiden borte hjalp mig virkelig til at forstå, at vi hører sammen. Vores forhold har aldrig været bedre. Jeg er vældig lykkelig og Hefner er vældig lykkelig, og vi er ekstatiske, siger hun til US Weekly.

BRITAIN PLAYBOY CLUB


Playboys mest sexede kvinder - 1

Harris bliver således Hugh Hefners tredje kone. Helt tilbage i 1949 giftede han sig med Mildred Williams, som han fik et barn med, inden de gik fra hinanden i 1959. I 1989 giftede han sig med Kimberley Conrad, som han nåede at få to børn med, inden de blev skilt i 2009.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.