I midten af december måtte Ghita Nørby en tur på hospitalet og opereres for en brækket hofte. Nu er hun tilbage på benene.

Den 83-årige legendariske skuespiller ankom som den første til gallapremieren på Per Flys nye film 'Dobbeltspil', og selvom hun troppede op med krykker, var hun i højt humør.

»Jeg har det godt, ellers ville jeg ikke være her,« lød det storsmilende fra Ghita Nørby, der siden sin skade før jul har haft en lille kontrovers med et privathospital.

Hun fortalte desuden på den røde løber, at hun har tre filmprojekter i støbeskeen, som hun kæmper for at blive klar til.

»Det går fremad med genoptræningen. Jeg træner hver dag. Jeg dyrker yoga, pilates og går til en fysioterapeut. Det foregår mest derhjemme, men det går fremad. Det er kun fordi, jeg er her i aften, at jeg har krykker med. Derhjemme bruger jeg ikke krykker. Jeg vil ikke sige, hvornår jeg genoptager arbejdet, men jeg har tre film, der venter på, at jeg bliver frisk.«

Ghita Nørby var taget i biografen med vennen Rudy Nygård.

Der er gallapremiere og rød løber på Per Flys nye danske thriller "Dobbeltspil" i Imperial i København tirsdag den 16. januar 2018. Her er det Ghita Nørby og ledsager på den røde løber. . (Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix 2018) Vis mere