Jeffrey Epsteins fortrolige og højre hånd, Ghislaine Maxwell, er angiveligt blevet gift i al hemmelighed og nægter nu at fortælle navnet på sin ægtemand.

Den 58-årige britiske jetsetter er anklaget for at være en drivende faktor bag milliardæren Jeffrey Epsteins forbrydelser og risikerer op til 35 års fængsel, hvis hun bliver kendt skyldig.

Tirsdag var Ghislaine Maxwell i retten til en høring, hvor en dommer afviste at løslade hende mod kaution, og det var her, at én af sagens tre anklagere afslørede, at hun faktisk er gift.

Noget, som hidtil har været uvist for offentligheden. Det skriver flere internationale medier – heriblandt Daily Mail og New York Post.

Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein.
Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein. Foto: LAURA CAVANAUGH, HANDOUT
Vis mere

Ifølge medierne er Ghislaine Maxwells civilstatus blevet afsløret, fordi anklagerne mener, at hun skjuler omfanget af sin rigdom.

'Ud over at den anklagede undlader at beskrive fraværet af de foreslåede medunderskrivere til kautionen, så mangler den anklagede også at nævne de økonomiske omstændigheder for sin ægtefælle, hvis identitet hun har nægtet at give,' lød det fra anklageren i retten.

Anklageren nævnte ikke, hvor længe Ghislaine Maxwell har været gift, eller om de har en idé om, hvem ægtefællen er.

Britiske medier mener at vide, at ægtefællen muligvis kan være en 44-årig finansmand ved navn Scott Borgerson, som ejer dataanalyse-virksomheden CargoMetrics.

Han har dog tidligere afvist at være i forhold med den britiske jetsetter og har påstået, at de to bare er gamle venner.

Ifølge The Sun begyndte de to dog at danne par i 2013, hvor Scott Borgerson stadig var gift til anden side.

Finansmanden menes at være god for 100 millioner dollar, og han har ifølge det britiske medie tilknytning til den villa, som Ghislaine Maxwell befandt sig i, da hun blev anholdt af FBI.

Ghislaine Maxwell er anklaget for at have rekrutteret mindreårige piger, så den afdøde Jeffrey Epstein kunne misbruge dem. Hun nægter sig skyldig.

Retssagen mod hende begynder 12. juli næste år.