De keder sig aldrig i 'Familien fra Bryggen', som sæson efter sæson vinder seerhjerter, når de kaster sig ud i alskens besynderlige hverdagseventyr.

Således kunne Stephanie 'Geggo' og Cengiz for to års tid siden fortælle, at de var blevet hemmeligt gift i Las Vegas.

Brylluppet ville resten af familien dog ikke snydes for, så de havde planlagt et storstilet slotsbryllup på Næsbyholm Slot ved Glumsø, der imidlertid på tragisk vis brændte ned.

Nu har de fundet et nyt sted at holde brylluppet, men holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen. Til gengæld afslører Stephanie, at hun ikke er gift med Cengiz alligevel. Og årsagen er lidt pinlig.

Stor overraskelse parat

Det er i et nyt interview med Billed-Bladet, at hun løfter sløret for, at hun endnu ikke er brud.

»Nej, ikke i Danmark, kun i The State of Nevada. Men vi fik ikke afleveret papirerne efter vores bryllup i Las Vegas på kommunen herhjemme inden for tidsfristen,« siger Geggo til ugebladet.

Familien vil ikke afsløre særlig meget om det forestående bryllup, fordi det bliver vist i programmet 'Familien fra Bryggen', så interesserede må ruste sig med tålmodighed.

Men Linse Kessler afslører til Billed-Bladet, at hun har fundet på en stor overraskelse til brylluppet, og Stephanie supplerer med, at hendes datter Alba skal være sæbeboblepige i stedet for blomsterpige.