Her ses Geggo med kæresten Cengiz til boksestævne.
Her ses Geggo med kæresten Cengiz til boksestævne. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen

Realitykendissen Geggo kalder 2015 for det ALLER f****** bedste år i sit liv. Men 2015 bød også på strabadser.

Et årsskifte får mange til at tænke over, det forgangne år. Det gælder også Stephanie 'Geggo' Kessler, der er kendt for at være med i 'Familien for Bryggen'. I et blogindlæg skriver hun blandt andet, hvor fedt det var at møde sin far i Thailand, om kærestelivet med ny lejlighed og det faktum, at hun blev gravid to gange i 2015. Men den første graviditet endte desværre ikke lykkeligt for hende og kæresten Cengiz, og de mistede barnet.

Geggo

Heldigvis blev de to unge turtelduer ikke slået ud af tragedien, og de forsøgte sig med familieforøgelsen igen. Der gik ikke lang tid, før hun blev gravid endnu en gang. Men den forfærdelige oplevelse af at have mistet et barn havde sat sig hos Geggo. Som hun selv skriver på sin blog, så var den anden graviditet ikke uden bekymringer i de første måneder.

»Faktisk helt til misdannelses-scanningen havde jeg hjertebanken og svedture ved scanninger, eller de mindste små-ting som ondt i maven osv. Ja, jeg skal være ærlig og indrømme at selv ved lidt luft i maven var jeg overbevist om nu havde jeg mistet barnet igen… Jeg blødte faktisk i uge 7. og tudede som en lille pige, for jeg var sikker på at nu var det slut.«

gegz

Heldigvis var der ikke noget at bekymre sig om, og Geggo fortæller, at parret venter sig en helt sund og rask lille prinsesse. Hun sender også en stor tak til sin kæreste for at støtte hende i den hårde periode.

»Cengiz er den allermest fantastiske kæreste i situationer som den, han gav mig lige netop den støtte jeg havde behov for – uden at over-pylre mig. Endnu engang viste han sig at være den helt rigtige for mig.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.