2012 vil altid være et helt særligt år for Take That-sangeren Gary Barlow. Det var her, at han og konen Dawn Andrews mistede deres yngste datter Poppy, som gik bort, kort tid efter hun kom til verden.

'Det var en af de bedste timer i mit liv, som jeg nogensinde har haft på det værste tidspunkt i mit liv. Den time var meget stærk. Poppy så perfekt ud og i en times tid, var hun i live,' lyder det fra popsangeren.

Gary Barlow omtaler sit livs tragedie i sin nye selvbiografi A better me, som udkommer 4. oktober i England. Det skriver britiske Metro.

Men lykken var kort for ægteparret. Sygeplejerskerne tog barnet fra dem, og de næste 24 timer var forfærdelige. 24 timer som ingen forældre nogensinde burde opleve.

Poppys liv stod ikke til at blive reddet, selvom læger og sygeplejersker gjorde deres bedste.

Han beskriver, hvordan de fik taget et billede af konen sammen med deres døde datter. Det blev det eneste billede, som de fik taget sammen.

»Der er ikke noget mere sørgeligt end at se en mor holde sin døde baby i sine arme og se hende ønske barnet til live med al sin magt,« skriver han i bogen.

Gary Barlow har været gift med Dawn Andrews siden 2000. Sammen har de børnene Daniel, Emily og Daisy på henholdsvis 18, 16 og 9 år.