'Game of Thrones'-stjernen Jack Gleeson er blevet gift.

Parret har ikke selv offentliggjort billeder fra dagen – men det har deres præst, som på Twitter har delt en række fotos fra ceremonien.

'Meget simpel, fyldt med bøn og en værdig ceremoni for filmberømtheden Jason Gleeson og Roisin,' lyder det til billederne, der forestiller det nygifte par i forholdsvis afslappet tøj.

Jack Gleeson er i fløjlsskjorte og uldbukser, mens hans kæreste – nu hustru – skuespiller og filminstruktør Róisín O'Mahony, er hoppet i en simpel pastelfarvet kjole.

I et interview med The Independent fortæller præsten dog, at den intime ceremoni, som fandt sted i Irland, vil blive fulgt op af en større fest i England.

Irske Jack Gleeson er især kendt fra 'Game of Thrones', hvor han spiller den modbydelige prins Joffrey Baratheon. Den 30-årige skuespiller har dog også haft en mindre rolle i 'Batman Begins' fra 2005.

Efter at være blevet skrevet ud af hitserien i 2014, holdt han en seks år lang pause, inden han medvirkede i tv-serien 'Out of Her Mind' og filmen 'All Good Children'.

Róisín O'Mahony er bedst kendt fra komikerduoen 'Róisín and Chiara', der netop har afsluttet en turné med showet 'Sex on Wheels'.