De kan ikke lade hinanden være. Nu går Fristet-Kasper og reality-kollegaen Irina til den igen og denne gang i dagslys. Men hvorfor gør de det? Og hvad tænker de bagefter? Få svarere og se videoen her på siden. Vi advarer om, at billederne kan være stødende.

Efter ca. 10 år er det blevet en reality-klassiker på dansk tv: Unge mennesker er samlet i et hus, de drikker sig fulde, er ondskabsfulde og har sex, mens kameraerne fanger lydene i mørket og filmer et lagen i afslørende bevægelser.

Sådan er det også i TV3s reality-program 'Fristet - hvor langt vil du gå?' Men i modsætning til mange andre sexscener, så er den seneste optaget i dagslys. Det er deltagerne Kasper og Irina, der tidligere er blevet optaget under akten, der er på spil igen. Den mandlige hovedperson indrømmer nu, at det havde været 'fedt' hvis det var blevet optaget om natten. Men han fortryder intet.

For nylig har magasinet Euroman beskrevet, hvordan tv-tilrettelæggere på programmet har glædet sig over deltagere, der smider alle hæmninger. Den 23-årige murer fra Hvidovre er en af dem, man klapper i hænderne over - og det har han det helt fint med, fortæller han.

Kasper, nu har jeg set dig have sex igen. Hvad sker der?

- Ja... jeg havde ikke regnet med, at jeg ville falde så hurtigt for hende. Det var meget svært at holde fingrene fra hinanden. Hun er god til at forføre mig, siger han.

Denne gang sker det i dagslys. Hvorfor?

- Det havde også været fedt, hvis det havde været i night-vision og billederne ikke var så gode, men altså man glemmer hurtigt kameraerne. Og faktisk havde jeg forventet, at jeg ville have sex dernede (i Tyrkiet hvor programmerne er optaget, red.). Jeg havde snakket med mine forældre om det inden.

Sex er jo privat - tænker I slet ikke over, hvad I laver?


- Jo, det gjorde vi, og vi talte også kort med produktionen om det dernede, når der var en tilrettelægger til stede. Vi var nervøse for, hvor meget de ville vise. Vi spurgte også, om det så slemt ud. Men de sagde bare, at de jo ikke ville lave porno. Jeg har det OK med det.

Jeg har i en artikel kaldt dig 'Kasper Kanin'. Hvad synes du egentlig om det?

- Haha ja, det ved jeg godt. Det synes jeg egentlig er meget sjovt. I folkeskolen blev jeg kaldt 'Kanin' på grund af mine store tænder. Men det er da gået den rigtige vej, når det er i denne sammenhæng.

Hvordan har du det med at se dig selv sådan?

- Jeg har fundet ud af, at jeg har et grimt sex-ansigt. Ha ha... Det er ikke så sjovt, når min familie eller venner kommenterer lige det, men de tager det meget fint. Jeg vidste godt, at det ville ske.

Hvilke reaktioner har du fået?

- Min far en håndværker, så han synes bare, at det er sjovt. Jeg tror faktisk, at Irina hænger i skurvognen. Og hans kolleger er imponerede over min scoring. Jeg spurgte min mor, inden jeg tog derned, om, hvad hun ville sige til det, hvis jeg havde sex. Hun sagde bare, at jeg jo ikke kunne lade være. Hun tager det også pænt.

Hvad fortryder du?

- Jeg synes, at alle de gode ting overskygger de få negative. Hvis der er en, der skriver noget negativt på Facebook, så er der mange andre der skriver noget positivt. Jeg er super glad for, at jeg har været med. Jeg synes selv, at jeg er blevet en federe person, der ikke har behov for at føre mig frem i byen. Det tror jeg også, at mine venner vil sige.

Kan du forstå, hvorfor nogle mener, at du og andre reality-deltagere er langt ud - at I ikke har tænkt over, hvad I er gået ind til?

- Det kan jeg sagtens forstå. Og sådan havde jeg det også, da jeg så Paradise Hotel (realityprogram, red.) de første gange. Men vi er jo ikke fucked up. Alle vil bare gerne ses og høres. Sådan har det været i mange år. Tidligere stillede folk i stor stil op for night life-fotografer (festfotografer, der tog billeder af diskoteks-gæster til internettet, red.). Forskellen er jo bare, at man i dag ser os have sex og være på toilettet. Jeg er stolt af den person, som jeg er - og folk kan få fingeren, hvis de ikke kan lide mig.

Men der er vel forskel på at blive fotograferet i byen og på at have sex på tv?

- Ja, men sådan er det jo i dag.

- Hvad tror du, at dine udskejelser i programmet betyder for dit fremtidige liv?

- Jeg ville egentlig gerne arbejde i en børnehave eller på et fritidshjem. Børn er fantastiske! Men det kommer nok ikke til at ske lige foreløbig. Jeg er nok glemt om et år, og jeg drømmer ikke om en tv-karriere eller om at blive kendt. Og jeg tror ikke, at jeg får en virksomhed, hvor kunder vil synes, at det er et problem.

Men billederne af dig vil jo ligge der altid...?

- Ja, men jeg har det OK med det, slutter Kasper, der i dag danner par med Irina, som ifølge Kasper også har det 'OK' med scenerne i programmet.

Se videoen øverst i denne artikel - billederne kan være stødende.

'Fristet - hvor langt vil du gå?' sendes mandag til torsdag kl. 22.00 på TV3.