Frederik Fetterlein satser stort på sin 12-årige søn.

Frederik Fetterlein bor på Islands Brygge og har sønnen Sean på 12 år fast hver anden uge, men han ser ham meget mere end det.

»Det, jeg prioriterer lige nu, er mit arbejde og at se Sean næsten hver dag. Jeg tager ud og ser ham spille fodbold, og vi laver ting sammen, som man normalt ikke kan lave med sine børn med et 9-17-job,« fortæller Frederik til Realityportalen.

Sean har i en kortere periode boet i Barcelona med sin mor, Saszeline, og lillebror Dexter, hvor Sean har spillet fodbold på et talenthold. Efter familien igen er flyttet til Danmark, har Sean spillet for FC Nordsjælland, men er for nylig rykket til FCK, da han har skrevet kontrakt med Nike.

Frederik Fetterlein og sønnen Sean
Frederik Fetterlein og sønnen Sean Foto: Janus Nielsen
Vis mere

»Hele klubben (FCK, red.) satser på Sean. Sean bliver helt klart Danmarks bedste fodboldspiller, og jeg tror, at han bliver bedre end Laudrup. Han har et crazy talent, så hvis der ikke sker noget, hvor han bliver skadet, så går han hele vejen. Han er god, men der kan jo ske meget,« fortæller den stolte far, som også lægger mange timer i sønnens talent.

»Man skal også huske, at det er et fuldtidsjob for Saszeline og jeg. Jeg ser kampe hver weekend, jeg kører ham, og vi er ofte i Jylland.«

Satser på udlandet

Ifølge Frederik Fetterlein bor han selv kun midlertidigt i Danmark, da udlandet trækker.

»Jeg har boet 12 år i udlandet, og det er ligesom der, jeg gerne vil ende. Det bliver Sydfrankrig eller London. Min store søn går i skole i London og skal nu fortsætte fem år på kostskole i London. Jeg har en masse venner i London. Min lillebror bor i Los Angeles, og det er for langt væk. Det skal være let at komme rundt, fortæller Frederik, der også regner med, at Sean er i udlandet til den tid.«

»På et tidspunkt bliver Sean så dyr, at de (FCK, red.) ikke kan holde på ham,« griner Frederik Fetterlein og fortsætter:

»Sean bliver fodboldspiller, og det er kun et spørgsmål om, hvornår han stikker af, så har jeg to børn i udlandet, og så ser jeg ingen grund til at bo her.«

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.