Siden den selvsikre fyr deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’, er der sket en hel del på karrierefronten.

44-årige Jens Romundstad deltog som 31-årig i første sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor han også fik sit kælenavn Biker-Jens. Sidenhen blev han rejsevært på TVDanmark, hvor han blandt andet var vært på programmet ‘Biker Jens i USA’. I 2002 deltog han også i ‘Robinson Ekspeditionen – det endelige opgør’.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Sexglad paradiso med i ‘Robinson Ekspeditionen’

Sidenhen er der dog sket en hel del med Jens’ karriere. Han viser sig at være noget af en karrieremand med en bachelor i HA Almen, en kandidat i HD-O fra CBS og en titel som salgsdirektør i Fakta.

»Hvis vi ser bort fra mit karrieremæssige sidespring som tv-vært, så har jeg gået via formidling og undervisning til HR-ledelse og videre til salgsledelse. Fra at være en forretningsorienteret HR-Chef til at være en HR-orienteret chef for en forretning«, fortæller Jens til Talentguiden og fortsætter:

»Mange er nysgerrige på om, og i så fald hvordan, min erfaring med tv har påvirket min senere karriere. Om det så har været positivt eller negativt, er nok sværere at fastsætte i dette tilfælde. Jeg selv mener, at det har påvirket positivt og negativt i nogenlunde samme omfang. Positivt, i forhold til at have fået mulighed for at udfolde mig kreativt. Jeg får ikke en 40-års krise, hvor jeg skal realisere mig selv med svæveflyvning, fysiske mål eller jordomsejling.«

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager med i ‘Robinson Ekspeditionen’

TV-karrieren var en afstikker

Det var hele tiden Jens’ plan, at tv-karrieren ikke skulle fortsætte, men kun fungere som en pause inden karrierelivet. Mens han var tv-vært, brugte han derfor også al sin fritid på at gøre klar til karrierelivet.

»Som tv-vært har man oftest en kontrakt, hvor man modtager en månedlig ydelse, uanset om man arbejder intensivt med optagelser, eller om man er stand by og reelt ikke foretager sig noget særligt. Jeg brugte denne tid til dels at skabe Team-Challenge og arbejde som selvstændig udviklingskonsulent. Da en af mine største kunder tilbød mig at udlicitere al ledertræning til mit selskab blev det springet fra konsulentlivet og tv til lederjobs i virksomheder«, forklarer Jens til Talentguiden.

Sidenhen er Jens blevet salgsdirektør i Fakta, hvor han har ansvar for at lede 130-Faktabutikker på Sjælland og Bornholm. Her står han for at realisere deres budgetter og strategier.

I 2015 modtog Jens den prestigefyldte pris ‘CSR Peoples Prize 2015’.

Ønsker du at få det fulde interview med Jens, så kan du læse det HER!

Du kan også se hans LinkedIn-profil HER!

LÆS OGSÅ: ’Robinson’-vinder afslører: Det skal pengene bruges på

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Botoxkongen med i ‘Robinson Ekspeditionen’

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen