At amme et barn satte sine spor på Amalies barm, og derfor gav hun sig selv en større brystoperation i fødselsdagsgave.

Tilbage i august beskrev Amalie sine bryster som værende en blanding mellem en rosin og en nosse, og det look var hun naturligvis ikke glad for. Det gjorde ikke noget godt for selvtilliden, og derfor benyttede hun sin 28-års fødselsdag til at opfylde ønsket om nogle nye bryster.

»Der er ikke nogle mænd, der har fået lov til at se mine bryster, efter jeg er blevet mor. Det er jo aldrig sjovt at have sex med en mand, hvis man ikke er glad for sin krop,« sagde ‘Forsidefruer’-deltageren, inden hun skulle under kniven.

Det var et stort indgreb, hvor hun både fik lavet et brystløft og indopereret implantater, og operationen foregik på Roskilde Privathospital.

»Jeg havde ammet i næsten tre år, og mine bryster hang rigtig meget. Så det var ikke for at få store bryster. Det var primært for at få et brystløft for min egen skyld.«

»Men jeg tænkte, at når jeg nu alligevel fik det, så kunne jeg lige så godt få lidt fylde i brysterne, for der var ikke så meget tilbage,« forklarer Amalie til Realityportalen.

Græd i fem dage

Dagene efter var hårde at komme igennem.

»Jeg græd i fem dage og kunne ikke rejse mig op fra min seng. Jeg kunne ikke engang gå ud og tisse, og jeg kunne ikke holde mig oppe på grund af morfinen. Det var virkelig slemt,« husker hun.

Derfor var Josephine hos Amalies mor, Lotte Kejser, i de dage, men de var selvfølgelig forbi Amalie for at se til hende. Heldigvis var de nye bryster smerten værd, for resultatet blev, som hun havde drømt om.

»Jeg er meget glad for resultatet, det kunne ikke være bedre.«

I aftenens afsnit ‘Forsidefruer’ kan du se, hvordan det går, når Amalie bliver lagt i narkose. Se det på TV3 klokken 20.00 og på Viaplay.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk