Tv-værten Ibi Støving forlader TV2 til fordel for en ny værtstjans på Kanal 5.

Det bekræfter hun selv over for HER&NU.

I det nye år skal Ibi Støving stå i spidsen for en ny krimi-quiz på Kanal 5, ’Tag pengene og løb’, hvor tilfældige mennesker på gaden har muligheden for at vinde 100.000 kroner.

Ifølge HER&NU er optagelserne netop afsluttet. Og da Ibi Støving og produktionsholdet har filmet over hele landet, har det krævet en del planlægning, fortæller hun til ugebladet.

»Da jeg er ”enlig mor” og græsenke på en gang, skulle jeg lige have det hele sat i skema, så jeg også kunne se min søn«, siger hun og henviser til seks-årige Anakin, som hun har med fodboldspilleren Tobias Grahn.

Ud over at have bopæl i København har Ibi Støving også hjem i Palermo i Italien, hvor hendes mand, Simon Makienok, spiller fodbold for den italienske klub US Città di Palermo.

makienok 10

Ibi Støving sammen med manden, Simon Makienok.
Ibi Støving sammen med manden, Simon Makienok. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

2015 byder på hele to runde mærkedage for Ibi Støving; hun fylder 40 i februar, og i løbet af året kan hun også fejre jubilæum som tv-vært.

»Jeg har 10-års jubilæum i 2015 og lavet et ton af fjernsyn og vil blive ved, så længe, jeg gider, og seerne vil se på mig«, siger hun til HER&NU.

Ibi Støving har senest været blikfang for boligsiden Boliga.dk, hvor hun også har været med til at idéudvikle siden og stå for marketing. På TV2 har hun været vært på blandt andet 'Weekend Weekend', 'Go' Morgen Danmark' og senest 'Hvem bor hvor'.