Hver lørdag kan man høre Mads Steffensen i det populære radioprogram 'Mads & Monopolet', hvor han og et panel af kendte gæster skal rådgive lyttere, der har brug for hjælp med alverdens dilemmaer.

Programmet bliver sendt fra klokken 09-12.00 om lørdagen, men hvis du har undret dig over, at det i dag er en genudsendelse, så skyldes det, at Mads Steffensen har været ude for en ulykke.

Det oplyser han på Instagram med et billede af sig selv, hvor hans venstre arm er i en slynge.

'I torsdags var det præcis 15 år siden, jeg første gang lavede Mads & Monopolet. Jeg har ikke misset et eneste program i 15 år. Men det gør jeg altså i dag. Forleden ramte jeg en kantsten lidt skævt, da jeg var ude at cykle og fløj ud over styret. Jeg har brækket kravebenet og to ribben, og jeg dulmer smerterne med piller og lidt morfin,' skriver han sin profil.

Dagens panel skullet have været bestående af Mads Christensen, Mads Langer og Pernille Rosenkrantz-Theil.

Men i stedet får radiolytterne lov til at genhøre et 'Mads & Monopolet' afsnit, vor han Jan Gintberg, Ida Auken og Søren Rasted sendte fra Vejle Musikteater.

Mads Steffensen satser dog på, at han allerede er tilbage næste lørdag.

'Jeg lover, at jeg også snart er tilbage i topform – satser på comeback allerede næste lørdag - dog med armen i slynge. Jeg skal bare lige restituere et par dage mere. God lørdag til alle Kh Mads'