Lady Gaga stjal for en kort periode showet, da hun onsdag sang den amerikanske nationalmelodi ved Joe Bidens indsættelse som USA's 46. præsident.

'Ingen vil toppe Lady Gagas optræden. Det var fuldstændig legendarisk,' skriver en bruger på Twitter begejstret om Lady Gagas optræden.

Og det var ikke kun musikalsk, at den 34-årige popstjerne begejstrede.

Da hun tirsdag først ankom til Washington i en hvid dragt med opsat hår, fik det folk på internettet til at tænke på prinsesse Leia fra 'Star Wars'.

'Lady Gaga går fuld prinsesse Leia, og jeg er 100 procent for det. Et nyt håb, uden tvivl,' skriver en begejstret Twitter-bruger.

'Gaga er Leia, der kommer for at redde galaksen fra Imperiet,' skriver en anden.

Da hun så endelig trådte frem på scenen for at synge 'The Star-Spangled Banner', havde hun skiftet tøj, og denne gang fik hun ledt seernes tanker hen på 'Hunger Games'-filmene – særligt på grund af sin store gyldne due-broche.

'Hvis Lady Gaga ikke havde sådan en fantastisk stemme, ville jeg tro, at hun introducerede 'Hunger Games', skriver en CNN-journalist ved navn Omar Jimenez.

'Lady Gaga fejrede afslutningen på 'Hunger Games',' svarede en anden bruger med henvisning til, at Donald Trumps tid nu er forbi.

Lady Gaga, der selv har været en trofast Joe Biden-støtte, skrev onsdag på Twitter, at det er en ære for hende at synge nationalmelodien for det amerikanske folk.

Forinden havde hun bedt for en fredfyldt dag fuld af kærlighed.

'En dag for accept og ikke frygt,' skrev hun blandt andet.

Lady Gaga havde sin kæreste, tech-iværksætteren Michael Polansky, med ved indsættelsen.

Se hendes optræden i videoen øverst.

Lady Gaga
Lady Gaga Foto: OLIVIER DOULIERY
Vis mere