De har for længst erobret verden og er kendt langt uden for Danmarks grænser. Her får du et tilbageblik på, hvordan de danske verdensstjerner så ud, da karrieren først var ved at tage fart.

Med musen kan du flytte markøren i billedet.

Mads Mikkelsen
Den danske skuespiller har længe været brugt i internationale blockbusters - bl.a. i Valhalla Rising. Her ses han i en ung mindre grå udgave fra 1996.
Caroline Wozniacki

Vi kender det danske tennises fra tennisbanen i tennistøj fra Stella McCartney og fra den røde løber i dyre designerkjoler. Men sådan har det ikke altid været. Her ses Caroline i en alder af bare 12 år med bøjle på tænderne - klar til at erobre verden.
Lars Ulrich

Flyttede i 1981 til Los Angeles for at blive professionel tennisspiller, men endte med at blive verdens kendt som trommeslager i Metallica. Her ses han i en udgave med lidt længere hår fra 1985.
Viggo Mortensen

Skuespilleren med de danske rødder er verdenskendt, bl.a. efter hans rolle som Aragorn i Ringenes Herre-filmene. Her ses han fra 1995.
Helena Christensen

Altid smukke Helena ses her fra et undertøjsshow tilbage fra 1994.
Brigitte Nielsen

Livet har haft mange op- og nedture for den danske model og skuespillerinde Brigitte Nielsen, og vi har fulgt med, da turene ofte er foregået i fuld offentlighed. Her ses hun med sin mest berømte ægtemand Sylvester Stallone. De var gift fra 1985-1987 - og på det nyeste billede ses hun med sin seneste ægtemand - tjeneren Mattia Dessi.
Mikkel Kessler

Bokseren er en skræmmende modstander i ringen, men looket har ikke altid været lige råt. Her ses han fra træningslokalerne tilbage i 1996 med en noget anderledes frisure, end den han praktiserer i dag.
Lars von Trier
Den verdensberømte filmmager vandt i 2000 den eftertragtede Gyldne Palme med filmen Dancer in the Dark. Her i en ung udgave fra 1995.
Connie Nielsen
Kæreste med Metallica-trommeslager Lars Ulrich og skuespillerinde med roller i bl.a. stofilmen Djævlens advokat. Her ses hun fra 2000.
Anders Fogh Rasmussen
Den tidligere statsminister blev Nato-generalsekretær i 2009. Her ses han som ung politiker.
Ulrich Thomsen
Den danske skuespiller ha været med i flere internationale storfilm. Her ses han på et billede fra 1996.
Aqua

Det farverige popband har mistet noget af kuløren i hår og tøj, siden de fandt sammen igen. Her et billede fra 1998.
Michael Laudrup
Mallorca-træneren ligner sig selv overraskende meget, selvom der er 17 år imellem de to billeder. Men ok, frisuren har heller ikke ændret sig meget. Men hvorfor ændrer på noget, der virker.
Lykke May
Den danske supermodel er nok mest kendt for at blive arresteret i et fly tilbage i 2007. Her ses hun fra 1998 og igen fra 2008.
Iben Hjejle
Den danske skuespillerinde slog igennem i udlandet med sin rolle i bl.a. High Fidelity fra 2000. Her ses hun på et billede fra 1996.
Katja Kean
Kendt som pornoskuespillerinden Katja Kean, her fra 1999, men i dag hedder hun Sussi La Cour.Foto: Mads Nørgaard Larsen, Esben Salling, Søren Hytting, Bax Lindhardt, BENT MIDSTRUP, Jonas Vandall, Nils Meilvang, Reuters, NF, NIELS AHLMANN OLESEN, Nikolai Linares, JAN JØRGENSEN, Jeppe Michael Jensen, Alex Wong, Scanpix, Action Images, Bent K. Rasmussen, Svend Åge Mortensen, J. Jessen, Martin Dam Kristensen, EPA, AFP