Før sin nuværende graviditet måtte Geggo igennem det, mange gravide frygter.

I torsdagens afsnit af 'Familien fra Bryggen' fortæller hun, at hun måtte abortere tidligt i den graviditet, hun i programmet afslører.

»Jeg blev jo meget hurtig gravid, da vi begyndte at prøve på nummer to. Men desværre så holdt det ikke ved – så det endte i en spontan abort.«

»Det var lidt ærgerligt,« siger Geggo, hvis borgerlige navn er Stephanie Karma Salvarli.

Det er tydeligt i programmet, at det er en bevæget Geggo, der deler den triste nyhed. Ikke desto mindre tager hun det med oprejst pande.

»Jeg har det faktisk ok. Jeg var heldigvis ikke nået så langt hen. Jeg tror, jo længere man kommer hen i graviditeten, jo hårdere bliver det,« siger hun uden at uddybe, hvor langt hun var i graviditeten, da aborten skete.

Heldigvis for Geggo og ægtemanden Cengiz vendte tingene et par måneder senere.

I februar tidligere på året afslørede Geggo, at hun igen var gravid. En graviditet, hun nu er lidt over halvvejs igennem. Dengang delte hun de glædelige nyheder på Instagram.

'Big (Baby) News. Vi glæder os rigtig meget til, at lillebror eller lillesøster kommer til verden til sommer (ish)', skrev hun.

Geggo og Cengiz har i forvejen datteren Alba på fire, som altså skal være storesøster til august.

Samtidig skal Geggos mor, Linse Kessler, være mormor igen. Noget, hun satte ord på over for B.T. tilbage i februar.

»Jeg glæder mig bare til det. Tænk engang, hvor meget Alba er for mig nu. Hun er jo hele mit liv. Det er det største. At skulle være det en gang til, det er det største. Jeg synes selv, jeg er en god mormor, og nu skal jeg være det igen. Det bliver spændende,« sagde hun til B.T.