Arkivfoto. Sarah Zobel og Burhan G.
Arkivfoto. Sarah Zobel og Burhan G. Foto: Kristoffer Juel Poulsen / Betina Garcia

Sarah Zobel Kølpin og Burhan G sælger deres 269 kvadratmeter store Københavner-lejlighed, som de flyttede ind i for kun fem måneder siden. Det skriver Se&Hør.

Kendis-psykologen Sarah Zobel Kølpin og popsangeren Burhan G skiller sig af med lejligheden på Gammel Kongevej, der ligger ved siden af Det Ny Teater.

Lejligheden er sat til salg hos ejendomsmægler Jan Fog for en halv mio. kr. mere, end de selv betalte sidste år.

Ifølge ejendomsmæglerbeskrivelsen på janfog.dk er der tale om en lejlighed, der indeholder ‘entré med nyt gæstetoilet, 3 smukke stuer en-suite fordelt på hjørnestue, opholdsstue med karnap og udsigt over Sankt Jørgens Sø samt spisestue ligeledes med udsigt, nyt lækkert stort og veludstyret spisekøkken/alrum med udgng til sydvendt altan, forældresoveværelse, 3 børneværelser og et nyt stor luxusbadeværelse. Lejligheden fremstår i en perfekt og særdeles smagfuld stand med smukke parketgulve, stuklofter etc.’

Luksuslejligheden kan fås for 6.995.000 kroner.

Se&Hør har talt med Jan Fog, som kender årsagen til salget:

- Burhan er bange for at genere naboerne, når han laver musik i lejligheden. Der er ikke specielt lydt i ejendommen, men han føler sig alligevel hæmmet, når han udfolder sin musik. Derfor er lejligheden sat til salg, siger jan Fog til Se&Hør.

Du kan se billeder af lejligheden her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.