Se hvad kendisbloggerens klassekammerater skrev om hende, da hun blev student fra Vordingborg gymnasium i 2014.

'Nikita er klassens ’dåse’. Hun går meget op i sig selv og hendes kønne ydre.'

Sådan starter kendisbloggeren Nikita Klæstrups blåbog, fra da hun blev student fra Vordingborg gymnasium i 2014.

Nikita Klæstrups blå bog fra gymnasiet.
Nikita Klæstrups blå bog fra gymnasiet. Foto: Privatfoto
Vis mere

Hun fortæller til BT, hvordan de dengang samledes hele klassen og spiste en masse pizza, mens de skrev de små beskrivelser om hinanden.

»Det med ’klassens dåse’ var kærligt ment. Jeg gik jo meget op i mit udseende og brugte meget makeup, ekstensions og gik med høje hæle. Jeg var meget dullet,« griner Nikita Klæstrup, der i gymnasiet ifølge hendes blåbog også var kendt for at nyse sjovt.

»Det gør jeg stadig. Jeg laver sådan nogle korte voldsomme nys.«

Ifølge hendes blå bog kunne hun godt lide sin matematiklærer Ole.

»Han var en rigtig god og sjov lærer. Han kunne godt lide at lave lidt sjov med os ved at sige til hele klassen efter en test, at vi var elendige. Mit modsvar var at være overflirtende og svare ham tilbage med et ’men ikke mig vel, Ole?’ og så svarede han ’nej, ikke dig Nikita’.«

Hendes citat ’jeg tænker også på Gud, konge og fædreland, når jeg har sex’, er en reference til hendes daværende medlemskab i Konservativ ungdom.

»Det var en joke, jeg lavede efter en engelsktime, hvor vi snakkede om den victorianske tid, hvor sex var en pligt for at reproducere for fædrelandet. Det synes jeg faktisk var en god joke.«

Hendes klassekammerater regnede med, at hun inden for 10 år ville blive folketingspolitiker. Det satser hun ikke på i dag.

»Men det med børn og en corgi passer meget godt. Jeg har allerede en bulldog, så kan sagtens supplere med en corgi.«